Winrock

hastelloy c22 / 2.4602 Allen baud fastener

imah » produk » Non-Standar Fastener » hastelloy c22 / 2.4602 Allen baud fastener

No.114-Hastelloy C22 2.4602 Allen baud fastener

rinci produk


Hastelloy C22 / 2.4602 baud
kakuatan tinggi, fabricability unggulan
astener, kawat, sepré, strip, bar, pipa, jsb
pabrik
kalungguhan waktos pondok

Hastelloy c22 Spesifikasi


kelasUNSWerkstoff Nr.
Hastelloy C22N060222.4602

komposisi Hastelloy C22 Kimia


logam campuran

%

Ni

Cr

Mo

Fe

W

Co

C

Mn

Si

V

P

S

C

Mnt.

kasaimbangan

14.5

15

4

3

Max.

16.5

17

7

4.5

2.5

0.08

1

1

0.35

0.04

0.03

C22

Mnt.

kasaimbangan

20

12.5

2

2.5

Max.

22.5

14.5

6

3.5

2.5

0.02

0.5

0.08

0.35

0.02

0.02

Sipat Hastelloy C22 fisik


dénsitas

8.9 g / cm³

titik lebur

1325-1370 ° C

Sifat mékanis nu Hastelloy C22 Galunggung minimum (dina suhu kamar)

logam campuran
Kakuatan regangan
Rm N / mm2
kakuatan ngahasilkeun
RP0.2N / mm2
Elongation
A5%
C-4
690
283
40

Ciri saperti dihandap


Tahan ka umuran, crevice korosi na stress cracking korosi
lalawanan beredar ka duanana ngurangan tur pangoksidasi média
lalawanan alus teuing pikeun média cai pangoksidasi
lalawanan luar biasa ka rupa-rupa lingkungan prosés kimiawi kaasup oxidizers kuat kayaning asam beusi, anhidrida asétat, sarta seawater na leyuran brine
Resists formasi precipitates sisikian-wates di zone panas-kapangaruhan weld
weldability Alus

bentuk Fastener


lambaran
piring
Pipe & pipah (dilas na seamless)
Kabel
fittings
bar

aplikasi


industri farmasi nganggo alloy fittings C-22 na tubing ulah kontaminasi disababkeun ku gagal korosi patali
manufaktur Cellophane
sistem Chlorination
produksi péstisida
Sistem Incineration scrubber
Industri prosés kimiawi dina alat-alat kawas scrubbers gas flue, sistem chlorination, scrubbers sulfur dioksida, tatangkalan bubur na kertas ngabodaskeun, sistem pickling, sarta reprocessing suluh nuklir
ngolah cai limbah

Rincian gancang


Baja Kelas: bahan baku rupa
Baku: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS, ASTM, DIN, JIS, jsb
Dimensi: ngaropéa
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: hastelloy C22, alloy c22
Aplikasi: Industri petrifaction
Galunggung Atawa Henteu: Dupi Galunggung
Pamakéan nandakeun husus: kapang Steel
Jenis: Galunggung baja fastener, bar, rod
Ngaran produk: alloy C22 baud fastener
Kaayaan: lemes jeung caang
Treatment beungeut: hidrogén annealing
Lalawanan: stabil
Sertipikat: ISO9001 / ROHS / BV
OEM: nampi
Bungkusan: packing baku
waktos pangiriman: 5-20 poé


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!