Winrock

hastelloy c22 / n06022 sirah stop kontak screw

imah » produk » adat Fastener » hastelloy c22 / n06022 sirah stop kontak screw

No.72-Hastelloy C22N06022 stop kontak sirah screw

komposisi Hastelloy C-22 Kimia

logam campuran%NiCrMoFeWCoCMnSiVPS
CMnt.kasaimbangan14.51543
Max.16.51774.52.50.08110.350.040.03
C22Mnt.kasaimbangan2012.522.5
Max.22.514.563.52.50.020.50.080.350.020.02

Hastelloy C-22 Pasipatan fisik


dénsitas

8.9 g / cm³

titik lebur

1325-1370 ° C

Sifat mékanis nu Hastelloy C-22 Galunggung minimum (dina suhu kamar)


kaayaan Galunggung

kakuatan Tensile rm N / mm²

kakuatan ngahasilkeun RP 0.2 N / mm²

Elongation A 5%

Hastelloy C22

690

283

40

Ciri saperti dihandap


Hastelloy C22 mangrupakeun omnipotent nikel, kromium jeung alloy dicampur molybdenum, kalayan unjuk hadé korosi lalawanan ti alloy sejen, contona, alloy Hastelloy C276, C4 alloy na alloy 625.

Hastelloy C22 boga prestasi lalawanan alus mun umuran, crevice korosi na korosi stress cracking, mibanda kinerja sedeng cai inoxidability unggulan, kaasup nu baseuh-klorin, asam nitrat atawa pangoksidasi Asam Asam dicampur ion klorida. Samentara, Hastelloy C22 mibanda daya tahan sampurna ngurangan tur oksidasi ngolah enviroments, mangka bisa dipaké dina sababaraha lingkungan pajeulit atawa kalayan loba pabrik target pabrik béda gumantung kana kinerja omnipotent.

Hastelloy C22 mibanda kinerja lalawanan nonjol ka lingkungan kimia béda, kaasup masalah pangoksidasi nu kuat, kayaning beusi klorida, tambaga klorida, klorin, polusi panas cair (anorganik organik jeung), asam format, asam asétat, asetil oksida, cai laut jeung salting cair jeung saterusna.

Hastelloy C22 alloy bisa nolak formulir endapanana wates sisikian nalika jointing zone kapangaruhan panas, kinerja ieu dijieunna bisa dilarapkeun dina rupa-rupa olahan kimiawi.

lalawanan Hastelloy C-22 korosi


Hastelloy C22 alloy jas keur rupa-rupa industri prosés kimiawi nu ngandung nu sedeng pangoksidasi na reductant. molybdenum tinggi na kandungan kromium nyieun bisa nolak korosi klorida, sarta tungsten nyieun lalawanan korosi ieu hadé.

Hastelloy C22 mangrupa salah sahiji bahan sababaraha nu bisa nolak korosi of beueus klorin, hypochlorite jeung klorin dioksida, alloyhave ieu nonjol resistanceto korosi konsentrasi luhur chlorate (beusi klorida jeung tambaga klorida)

médan Aplikasi Hastelloy C-22


Hastelloy C22 ieu loba dipaké dina kimia widang na petrifaction widang, kayaning unsur klorida organik jeung ngatalisan sistem. bahan ieu utamana nyaluyukeun pikeun lingkungan tinggi hawa, asam anorganik impure jeung asam organik (kayaning asam format jeung asam asétat), laut-cai lingkung korosi.

médan aplikasi Hastelloy C-22 lianna


1. asam asétat / asetil oksida
2.Acid dipping
kertas 3.Cellophane manufactures
sistim 4.Chloride
5. asam dicampur pajeulit
6. Electrogalvanizing alur roller
7.Expansion bellows

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar
Aplikasi: kimia, pétrokimia, manufaktur énergi jeung kontrol polusi
Kelas: Ni, Fe, Cr
Ni (Min): 50
Lalawanan (μΩ.m): Low
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 690
Elongation (≥%): 40
Jumlah modél: hastelloy C-22
Brand Nami: QFC, HPF
bentuk: strip, tube, pipa, sepré, kawat, forging,


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!