Winrock

hastelloy c276 / 2.4819 din933 baud din931

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » hastelloy c276 / 2.4819 din933 baud din931

No.89-Hastelloy C276 UNS N10276 2.4819 hex baud DIN933 DIN931

Panjelasan Produk


1. Baku: DIN931 / 933 ISO4014 / 4017 baud na DIN934, ISO4032, ASME B18.2.2, ASME B 18.2.4.6M nut
2. Bahan: Hastelloy C276 / UNS N10276 / 2.4819
4. Pakét: bisi triplek atawa kotak kai atawa sakumaha diperlukeun
5. waktos pangiriman: 15-45 poé.

Galunggung C276 mangrupa bahan pisan serbaguna anu geus kapanggih pamakéan dina rupa-rupa lingkungan parna. Eta geus ditémbongkeun lalawanan korosi ka média ngandung klorida, asam organik, média pangoksidasi, ngurangan asam, seawater na brine, sarta gasses flue sulfat. Galunggung C276 diganti Galunggung C (UNS N10002), nu ngandung rada kurang kromium jeung molybdenum. The nikel tinggi, molybdenum sarta eusi tungsten nyieun mahal lamun dibandingkeun austenitic steel. Ku jauh, éta "Galunggung Super" paling populér.

Aplikasi Hastelloy


Hastelloy ngagaduhan seueur aplikasi béda dina kategori industri ieu:

Prosés kimia
pétrokimia
Minyak & Gas
farmasi
geothermal
laut Cai
Desalination cai
LNG (Gas Pengetahuan Alam Liquefied)
biomassa
pertambangan
puseurna
Tanaga nuklir
Power surya

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF.QFC
Jumlah modél: DIN933
Baku: DIN
hastelloy bolts washers kacangan: neangan indented hex bolts sirah
m30 hex baud: 724l hex baud m54
m18x1.5 baud: hastelloy stud baud kacangan
m45 hex baud: c276 bolts
UNS N10276: m20 hex baud
hastelloy c276 / c4 / c22: M52 baud
hastelloy hex nut: C276 hex baud
screws c276: m38 hex baud
m8x50 bolts: fastners bolts kacangan
hastelloy baud: Hastelloy C276 / UNS N10276 / 2


, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!