Winrock

hastelloy c276 uns 10276 en 2.4819 datar washer asme b18.22.1

imah » Screws Fastener » hastelloy c276 uns 10276 en 2.4819 datar washer asme b18.22.1

Hastelloy C276 UNS 10276 en 2.4819 datar washer ASME B18.22.1

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: DIN6330 nut hex beurat
Baku: DIN
Bahan: Hastelloy C276 en 2.4819
Jenis: nut hex beurat
Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Warna: Silvery
Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Aplikasi: Industri tahan korosi.
Packing: bisi lapis
Keyword: Hastelloy C276, en 2.4819, hex beurat nut
Ngaran produk: Hastelloy C276 en 2.4819 nut hex beurat

Hastelloy alloy C276 en 2.4819 nut hex beurat
HASTELLOY® C-276

UNS Jumlah N10276

Ngaran umum lianna: Galunggung C276, Hastelloy C, Inconel® C276

Komposisi kimia,%

NiMoCrFeWCoMnC
sesa15.0-17.014.5-16.54.0-7.03.0-4.52.5 max1.0 max0.01 max
VPSSi
0.35 max0.04 max0.03 max0.08 ma
ukuran Métrik diaméterna M5 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-3000mm
material316L ,316LN,316Lmod,316Ti,317L, 317LN, 321,310S,

904L 254SMO AL6XN 1.4529 alloy Super austenitic

Duplex 2205 stainless steel, duplex 2507 stainless steel,
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718,

Inconel600, Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHPF, QFC, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan

kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranL / CT / T Western Union
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!