Winrock

hastelloy c4 en 2.4610 almond hex kacangan guligah din934 alloy spinner

imah » Screws Fastener » hastelloy c4 en 2.4610 almond hex kacangan guligah din934 alloy spinner

Mirah-borongan-titanium-alloy-machining-bagéan

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar
Aplikasi: Élmu sarta Unsur, Industri
Kelas: nikel Base Galunggung, 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 jsb
Ni (Min): Balance
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 690
Elongation (≥%): 40%
Jumlah modél: Hastelloy C4
Brand Nami: HDF
Bahan: baja alloy C4 en 2.4610
Warna: Silvery
Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Packing: Cartons + kantong plastik
Jenis produk: din934 almond hex kacangan
kecap konci: kacangan hex almond. C4 en 2.4610
Sarat pembayaran: T / T
Ngaran produk: hastelloy C4 en 2.4610 almond hex kacangan guligah din934 alloy spinner

hastelloy C4 en 2.4610 almond hex kacangan guligah din934 alloy spinner

2.4610

No bahan2.4610
simbol en (pondok)NiMo16Cr16Ti
UNSN 06455
logam campuranalloy C-4
labél didaptarkeun karya urangNicrofer® 6616hMo, Hastelloy® C4
StandardsVdTÜV 424

gambaran

2.4610 (alloy C-4) nembongkeun stabilitas unggulan ngalawan korosi intergranular,

umuran korosi na stress korosi ogé asam mineral reductive na chlorides,

média klorida-kacemar anorganik sarta organik.

Bahan 2.4610 (alloy C4) utamana dipaké dina kimia anorganik, industri pupuk, sarta kalawan

asam asétat.
rentang produk urang dina 2.4610 (alloy C-4) mangrupakeun bolts na mété, washers na rod threaded jsb

komposisi kimia ¹
C
≤%
Si
≤%
Mn
≤%
P
≤%
S
≤%
Cr
%
Mo
%
Ni
%
V
%
0,0150,081,00,0250,01511,0-18,014,0-17,0ngaso
Nb
%
TiAl
%
Co
≤%
Cu
≤%
N
%
Fe
≤%
Ce
%
Y
≤%
0,75-1,32,050,53,2
¹ luyu jeung Key mun Steel 2001

ciri husus
range suhuKapadetan kg / dm³teu karasa HB
8,64190
ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600, Inconel601,

Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Equipment produk:

FAQ:
Q1. Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: Biasana, urang nampi T / T, irrevocable L / C di sight.For pesenan biasa, urang resep 30% sateuacanna, 70% ngalawan
salinan Hubungan bisnis B / L.For istilah panjang, urang kudu beuki istilah kaunggulan pikeun mayar.

Q2. Naon istilah anjeun pangiriman?
A: Urang nampa FOB, CIF, jsb.
Anjeun tiasa milih hiji nu biaya nu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

Q3: What is the time kalungguhan?
A: Ieu biasana nyokot 25 mun 35 poé sanggeus konfirmasi sampel jeung narima pembayaran sateuacanna Anjeun. The husus
waktos pangiriman gumantung kana barang jeung kuantitas urutan Anjeun. Mun item ieu non baku, urang kudu
mertimbangkeun tambahan 10-15days pikeun tooling / kapang dijieun.

Q4: Kumaha ngeunaan tooling Cas?
A: Tooling muatan ngan ngecas sakali nalika urutan kahiji, sadaya pesenan kahareup bakal moal ngecas perbaikan deui malah tooling
atawa dina maintance.

Q5. Naon kabayang baud kawijakan sampel nut anjeun?
A: Urang téh bungah pikeun ngirim sampel nut kabayang baud keur sampel inspection.Standard Anjeun tiasa gratis, tapi klien kudu nutupan
biaya angkutan barang.

Q6. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel atawa gambar?
A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis. Bisa ngawangun molds na fixtures.

Q7: Kumaha pikeun mastikeun kualitas jeung urang sateuacan dimimitian pikeun ngahasilkeun?
1) Urang bisa nyadiakeun sampel jeung anjeun bisa milih salah sahiji atawa leuwih, lajeng urang sangkan kualitas nu nurutkeun éta.
2) Kirim kami sampel anjeun, sarta kami bakal nyieun nurutkeun kualitas Anjeun.

Q8: Kumaha pikeun ngajawab masalah kualitas sanggeus jualan?
A: Candak poto masalah na kirimkeun ka kami. Urang bakal nyieun solusi wareg keur anjeun dina tilu poé sanggeus urang
mastikeun masalah.

Q9. Naon istilah anjeun packing?
A: Umumna, pek we barang urang di cartons nétral. Lamun geus jum'atan patén didaptarkeun,
urang tiasa pak barang ku logo anjeun sanggeus meunang hurup otorisasina Anjeun.

Q10. Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?
A: Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh delivery.We gaduh tim QC matuh TQM, tiap hambalan téh sasuai tothe standar.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!