Winrock

hdf fastener titanium kacangan konci alloy nilon sisipan

imah » Screws Fastener » hdf fastener titanium kacangan konci alloy nilon sisipan

No.41-CNC titanium mesin bagian baud na nut

Rincian gancang

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: ch-sisipan nut-1214
Baku: DIN
Ngaran: Cina pabrik supplier titanium alloy nilon sisipan konci kacangan
Sertipikat: ISO9001: 2000; ISO14001: 2004
Baku: Din, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS, DIN, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS
Grade:4.8,6.8,8.8,10.9,12.9,A2-70,A4-80,etc
istilah pembayaran: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
Ukuran: M5-M42
Tamansari perlakuan: Userboxtop, oksida hideung, séng plated

kelas4.8,6.8,8.8,12.9, jsb
ukuranNgaropéa jasa OEM nurutkeun gambar atawa sampel
kasabaran+/- 0.005mm
Treatment permukaan1. Steel steel: Userboxtop, polishing, passivation, sandblasting, brushed atawa ukiran cnc
2. Baja: Séng plating, plating nickle, plating Chrome, oksida hideung, carburized, perlakuan panas.
3. Aluminium: Userboxtop, anodize, warna anodize, anodize sandblasted
4. Kuningan: Userboxtop, nickle plating, Chrome plating, plating pérak, plating emas
5. Palastik: Userboxtop, lukisan.
Beusi sténless:SS201, SS303, SS304, SS316, SS410, SS420
baja:C45(K1045), C46(K1046), C20,etc.
Kuningan:C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200CuZn37), C28000 (CuZn40), jsb.
perunggu:C51000, C52100, C54400, jsb
beusi:1213, 12L14, 1215, jsb
aluminium:Al6061, Al6063, jsb
baja karbon:C1006,C1010,C1018,C1022,C1035K,C1045,12L14,etc.
Galunggung baja:SCM435,10B21, C10B33, jsb.
tanaga ahliKami profési di produk fastener leuwih ti 10 taun
palayananSagala jasa / kualitas High jasa
pak-pakanBulk dina cartons (25kg Max.) + Usuk kai atawa nurutkeun customer paménta husus
watesan pamayaranL / C, D / A, D / P, T / T, jsb
Prosés pembuatanPos / washer-assembly / Threading / sekundér mesin / panas treatment / plating / Anti slipping / baking / QA / Paket / pengiriman barang
Waktos pangirimanpoé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana urutan lengkep
pakakastest karasa, test torsi, uyah test ketahanan semprot, mékanis test ukuran, sertifikasi na jsb sakumaha per kedah Anjeun.
prosés pamariksaan:Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality



kaunggulan
Salaku perusahaan komprehensif kalawan integrasi R & D, desain, produksi, urang kudu baris produksi kacida effcient, instrumen nguji kualitas canggih, excellentproducts sarta packing
parusahaan urang kaliwat sistem kualitas auténtikasi of ISO9001, ISO14001 jeung ISO / TS16949.
Urang ngarasakeun reputasi alus tur ngajual Productions ka puluhan nagara.
Simkuring keukeuh yén kualitas sarta kejujuran datangna munggaran.
Urang bakal bagja pisan mun ngajawab patarosan anjeun dina jam 24.

FAQ
Q1: Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya?
A: pabrik kami aya di Jiangsu. Kabéh klien kami atawa babaturan, ti imah atawa di luar nagari, anu warmly wilujeng sumping nganjang kami!
Q2: Naon anu produk utama anjeun?
A:
baja -Stainless: SS304L, SS316L, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310, SS410
-Super duplex: UNS S31803, S32205, S32550, S32750, S32760
Suhu -High Galunggung: A453 660, Alloy20, 17 / 4PH, 17 / 7PH, 904L, XM-19, SMO254
-Nickel Galunggung: Inconel 600, Inconel 601, Inconel 602CA, Inconel 625, Inconel 718
Incoloy 800, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276
-Nickel-Tambaga: Monel 400, Monel K500
-Titanium Galunggung: titanium Gr2, titanium Gr5, titanium Gr7
Q3 Dupi abdi meunang sababaraha sampel?
A: Sumuhun, anjeun bisa meunangkeun sampel urang. Urang bakal mulang ka fee sampel sanggeus nasabah confirms ordo.
Q4 Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 10-15 dinten urang tiasa nganteurkeun barang.
Q5: Naon kapasitas suplai anjeun?
A: kapasitas suplai kami téh 10 ton per bulan

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!