Winrock

hex beurat bahan nut kelas 1.4501 / f55 / s32760 duplex produk stainless steel

imah » Screws Fastener » hex beurat bahan nut kelas 1.4501 / f55 / s32760 duplex produk stainless steel

Rincian Gancang:
Baku: ASTM, AISI, DIN, en, GB, JIS, produk stainless steel, DIN ATSM GB AISI ASME
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: hdf
Jumlah modél: produk stainless steel
Jenis: produk stainless steel
Baja Kelas: produk stainless steel
Aplikasi: produk stainless steel
Sertifikasi: ISO
Las Line Tipe: produk stainless steel
Ketebalan: 1
Diaméterna luar: 6-630mm
Ngaran produk: duplex 2507 nut hex stainless steel
Bahan: 1.4410 S32750 F53
Size:M6-100, 1/4"-4"
Kelas: Galunggung S32750
perlakuan beungeut: treatment panas
Sertipikat: ISO9001: 2008

Paket kami

Kilang kitu urang

Kalawan Konsumén kami:

Services urang
Sakabéh pesenan urang bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos.
Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan
2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep
pangiriman 3.Before, wartoskeun inspeksi lengkep produk rengse baris hadir.
4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.
pangiriman 5.Before, urang baris nyadiakeun sertipikat test ngagiling kami bareng jeung laporan inspeksi.
sipat mékanis 6.Our salawasna nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, karasa, lamun perlu deui, ngan hayu urang nyaho sateuacanna.

FAQ
1. Dupi Urang A Factory Atawa A Company Trading?
Kami hiji produks pabrik jeung exporting pipe sarta pipa komponén, fasteners, flange jsb pikeun leuwih 16 taun jeung produk urang geus ngarasakeun popularitas hébat leuwih kalimah. Urang ogé meta salaku gudang & distributor ngaliwatan jaringan urang.
2. Naon Dupi Kaunggulan kami Jeung Layanan kami?
a) Waler anjeun 24 jam gawe.
b) staffs ngalaman hoyong ngajawab sagala patarosan anjeun dina waktos.
c) desain ngaropéa anu aya. ODM & OEM anu disambut.
d) ekslusif na leyuran unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih sarta profésional sarta staf.
e) diskon husus tur panangtayungan jualan nu disadiakeun pikeun pamakéna urang.
f) Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, konsumen kedah mayar angkutan barang kahiji, sarta biaya sampel mahal bakal ditambahkeun dina urutan salajengna.
g) Salaku hiji seller diékspor jujur, urang salawasna make pabrik profésional, kualitas petik, layanan alus, technicians terampil pikeun mastikeun produk urang bisa réngsé dina kualitasna alus sarta fitur stabil.
3. Dupi Urang Nyadiakeun Sampel Pikeun Free?
Urang nawiskeun sampel sagala bébas konsumén urang, ukur butuh konsumén mayar angkutan barang nu. Jeung fee angkutan barang baris ngirimkeun deui lamun urutan kahiji dikonfirmasi.

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!