Winrock

nut hex beurat

imah » Screws Fastener » nut hex beurat

kacangan Hex beurat

ukuran: M6-M100,1 / 4 "-4"
standar: ASME B18.2.2, ASME B18.2.4.6M, DIN934 H = D, UNI5587
bahan: stainless steel, duplex, nikel Galunggung, nikel-Tambaga, titanium
kelas: A194 8,8M,8T,8C,8S,8A,8MA,8TA,8CA,8SA,8MLCuN,8MLCuNA
F51,F53,F55,F60,F61,F904L,XM-19,SMO254,A453 660,Alloy 20 Inconel600,601,602CA,625,718;Incoloy 800,800HT,825,925,926 Hastelloy C22,C276,Monel400,K500 Titanium Gr2,Gr5,Gr7
thread: Metic, UNC, NUF, 8UN, UNS, BSW
prosés: Panas ngajalin + Machining
finish: Self Warna, Userboxtop
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 10 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Japan, Italia, India, UAE, Malaysia, Taiwan

website:


Aplikasi: Petro-Kimia, Minyak & Gas, Power Generation, Nuklir, Energy Angin, Samudra, Téknik beurat, Subway Téknik, Téknik Lingkungan
Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur alloy fastener husus, sakabeh bahan baku téh ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, alloy nikel, hastelloy jsb, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

FAQ:


1. Dimana anjeun meunangkeun bahan baku?
Urang cooperate jeung parusahaan baja famouse di china, kayaning Baosteel, Tsingshan baja, ect
2. Anjeun sangkan inspeksi pikeun bahan baku sateuacan ngahasilkeun?
Analisis unsur kimia bakal dipigawé pikeun tiap angkatan bahan baku. Tetep bahan anu katuhu
3. Kumaha anjeun tetep kualitas nu aya alusna pikeun tiap kargo tumpak?
A runtuyan prosés pamariksaan bakal disusun saméméh pangiriman, kaasup analisis unsur kimia,
test sipat fisik, teu karasa tur inspeksi dimensi.
4. Bisa urang meunang bijil?
MTC, bijil, gambar inspeksi bakal dikirim sanggeus réngsé kargo nu
5. Kumaha anjeun ngatur dokumén anjeun?
Sakabéh dokumén jeung sertipikat inspeksi bakal dirékam ku QC pikeun 2 taun.
6. Kumaha proses pengiriman barang?
Pikeun cargos LCL, parusahaan logistik profésional kami baris ngatur ka kargo ka gudang forwarder customer urang
Pikeun cargos FCL, wadahna datangna ka lokasi pabrik urang, pagawe professional urang bakal mantuan mun
pak nepi ka cargos.
manajer dokumén profesional kami baris nyiapkeun sagala dokumén, tetep pangiriman nu lancar,
Kayaning invoice, paking daftar, sertipikat ti aslina, ect

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!