Winrock

hex baud stainless steel ss 304 a2 70

imah » produk » hex baud stainless steel ss 304 a2 70

hex baud stainless steel ss 304 a2 70

spésifikasi


ngaran komoditi

DIN933 Hex Kepala baud Full Thread baud steel Steel A2-70
ngaran brandFrico
Standar utamaDIN933 / ISO4017
materialKarbon Steel / steel Steel
Surface/ Hot dip Galvanized warna séng Plated / Userboxtop finish / Self
ukuranUkuran béda sadia (M3-M48)
MOQ10000pcs
pak-pakanBulk dipak (20-25kg) / kotak Leutik lajeng on Usuk atawa nurutkeun syarat customer urang
Waktos pangiriman30-35 poé sanggeus konfirmasi urutan
istilah pamayaranT / T, L / C, Western Union
Jenis usahaProdusén, dagang
certificationsISO9001, CE, SGS, API
kauntungan1. harga kalapa; 2. jasa OEM sadia
Catetanspésifikasi husus sarta tanda bisa dijieun nurutkeun syarat konsumén;
produk utamabolts, screws, kacang, studs thread, anchors, ngangkat produk, siku, majalengka, reducer, plat flange, WN flange

Rincian Service kami


Walon anjeun 24 jam gawe.

staffs ngalaman ngajawab sagala patarosan anjeun dina waktos.
Desain ngaropéa anu aya. ODM & OEM anu disambut.
solusi ekslusif jeung unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih sarta profésional sarta staf.
diskon husus tur panangtayungan jualan nu disadiakeun pikeun konsumen urang
Bisa nyadiakeun sampel bebas, konsumen kedah mayar angkutan barang kahiji, sarta biaya sampel mahal bakal ditambahkeun dina urutan salajengna.

Salaku hiji seller diékspor jujur, urang salawasna make pabrik profésional, kualitas petik, layanan alus, technicians terampil pikeun mastikeun produk urang bisa réngsé dina kualitasna alus sarta fitur stabil. Wilujeng sumping ngahubungan kami atawa didatangan parusahaan urang

FAQ


Q1: Naon mayar pausahaan anjeun?

A: Urang nampi sagala jinis pembayaran.

Q2: Dupi anjeun nyadiakeun sampel haratis?

A: Urang nawiskeun sampel sagala bébas konsumén urang, ukur butuh konsumén mayar angkutan barang nu. Jeung fee angkutan barang baris ngirimkeun deui lamun urutan kahiji dikonfirmasi.

Q3: Naon waktu pangiriman anjeun?

A: waktu pangiriman kami téh 30 ~ 45 Days sanggeus urutan dikonfirmasi ngeunaan ka Jilid.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: DIN933
Baku: Din, DIN / ISO / ANSI / BS
Ukuran: M3-M48
Sertifikasi: ISO 9001
Bahan: baja / baja karbon steel
Tamansari perlakuan: Userboxtop, Hideung rengse, séng plated (Galv), panas dip galvanized
MOQ: 500kgs
Pakét: kotak leutik dipak na bulk dipak nu sadia
Pangiriman: dinten 25-30
Sampel: sadia


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!