Winrock

hex baud

imah » Screws Fastener » hex baud

Hex baud

ukuran: 1/4"-4", M5-M100

standar: DIN933,DIN931,ISO4014,ISO4017,ASME B18.2.1

bahan: stainless steel, Super duplex, nikel Galunggung, Suhu High Galunggung, titanium Galunggung

kelas: SS304L, 316L, 316Ti, 317L, 310S, 17-4PH, 904L, F44, F51, F53, F55; A453 660A, 660B, 660D, Inconel 600, Inconel 625, Inconel 718, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276; Monel 400, K500; titanium Gr2

thread: Metic, UNC, NUF, 8UN, UNS, BSW

Finishe: self Warna

packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang

Ngahasilkeun Kamampuh: 5 ton / bulan

Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP

Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb

FAQ:


1. Dimana anjeun meunangkeun bahan baku?
Urang cooperate jeung parusahaan baja famouse di china, kayaning Baosteel, Tsingshan baja, ect
2. Anjeun sangkan inspeksi pikeun bahan baku sateuacan ngahasilkeun?
Analisis unsur kimia bakal dipigawé pikeun tiap angkatan bahan baku. Tetep bahan anu katuhu
3. Kumaha anjeun tetep kualitas nu aya alusna pikeun tiap kargo tumpak?
A runtuyan prosés pamariksaan bakal disusun saméméh pangiriman, kaasup analisis unsur kimia,
test sipat fisik, teu karasa tur inspeksi dimensi.
4. Bisa urang meunang bijil?
MTC, bijil, gambar inspeksi bakal dikirim sanggeus réngsé kargo nu
5. Kumaha anjeun ngatur dokumén anjeun?
Sakabéh dokumén jeung sertipikat inspeksi bakal dirékam ku QC pikeun 2 taun.
6. Kumaha proses pengiriman barang?
Pikeun cargos LCL, parusahaan logistik profésional kami baris ngatur ka kargo ka gudang forwarder customer urang
Pikeun cargos FCL, wadahna datangna ka lokasi pabrik urang, pagawe professional urang bakal mantuan mun
pak nepi ka cargos.
manajer dokumén profesional kami baris nyiapkeun sagala dokumén, tetep pangiriman nu lancar,
Kayaning invoice, paking daftar, sertipikat ti aslina, ect

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!