Winrock

bolts hex

imah » Screws Fastener » bolts hex

30cr13 Hex Bolts
ukuran: 3/8"-3", M10-M64
standar: salaku gambar
kelas: Steel Steel 30Cr13
Kelas sarua: UNS S42030, SUS420J2, DIN1.4028
prosés: Panas ngajalin + Machining + Rolling
finish: self Warna
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 5.0 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Jepang, UAE, Thailand, Indonesia

website:


Bahan kami: SS304, SS316, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310S, SS410S, 2205,2507, S32760, A453 660, XM-19, SMO254,904L, SS630, SS631, UNS N06600, N06601, N06625, N08011, N08825, N09925, N07718, UNS N10276 , UNS N06022, Monel 400, Monel K500
Garapan kami: Winrock gaduh leuwih pangalaman keur fastener kalawan stell steel, éta bisa ngajaga kasabaran dimension mastikeun, yen teh pelopor dina widang fastener husus Cina
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa
Kami Equipment na Produsén Prosés: Lathes, puseur Machining, Kembar spindle multi sumbu, mesin ngajalin Hot, Driller, Straightener, Punch Pencét, mesin grinding, panggilingan, Cut-Pareum Mesin, Datar maot Rolling, paeh Circular annular rolling, Single titik motong screw, motong linier, CNC ukiran tur mesin panggilingan

, , , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!