Winrock

bolts hex iso4014 satengah thread a193 b8, b8m, b8t, b8c ss fastener

imah » produk » bolts hex iso4014 satengah thread a193 b8, b8m, b8t, b8c ss fastener

bolts No.12-hex ISO4014 satengah thread A193 B8, B8M, B8T, B8C SS fastener

Urang utamana nyadiakeun ASTM A193 GR. B8, B8M, B8T, B8C hex bolts, stud bolts, bolts Allen, sarta ASTM A194 GR. 8, 8M, 8T, 8C kacangan hex beurat

produk urang geus loba dipaké dina minyak & rékayasa gas, rékayasa petro-kimia, stasiun kakuatan, rékayasa lepas pantai, rékayasa nuklir, mesin beurat, jangkung jeung sajabana

spésifikasikelasmaterialnominal Ukuran
Rentang (dina.)
Pasipatan mékanis
Ngahasilkeun Kakuatan,
mnt, 0.2
% Offset,
ksi
Tensile
ngajentrekeun,
mnt, ksi
Elongation
di 4 D,
mnt%
pangurangan
tina Area,
mnt%
karasa,
max
ASTM A193
kelas B8
kelas 1
kelas 1A
AISI 304kabéh diaméterna30753050223HB
or
96HRBC
ASTM A193
kelas B8M
AISI 316
ASTM A193
kelas B8T
AISI 321
ASTM A193
kelas B8
kelas 2AISI 304 galur Hardened3 / 4 na handapeun1001251235321HB
or
35HRC
3 / 4 mun 1 incl8011515
1 mun 1-1 / 4 incl6510520
1-1 / 4 mun 1-1 / 2 incl501002845
ASTM A193
kelas B8M
3 / 4 na handapeun9511015
3 / 4 mun 1 incl8010020
1 mun 1-1 / 4 incl659525
1-1 / 4 mun 1-1 / 2 incl509030
ASTM A193
kelas B8T
AISI 321 galur Hardened3 / 4 na handapeun1001251235
3 / 4 mun 1 incl8011515
1 mun 1-1 / 4 incl6510520
1-1 / 4 mun 1-1 / 2 incl501002845
ASTM A193
kelas B8M
kelas 2BAISI 316 galur Hardened2 na handapeun75952540
2 mun 2-1 / 2 incl659030
2-1 / 2 mun 3 incl5580
kelas 2C2 na handapeun658560
leuwih 260
spésifikasimaterialkelasNominal Ukuran (Dina.)Buktina beban Stress (ksi)teu karasa Rockwellnut Tipe
minMax
ASTM A194 Kelas 8AISI 304kelas 1kabéh diaméterna80B60C32nut hex beurat
Hex nut ipis
Hex nut
ASTM A194 Kelas 8MAISI 316kelas 1
kelas 2
110
ASTM A194 Kelas 8TAISI 321110

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: 1 / 2 "-4"
Baku: ANSI
ASTM A193: B8, B8M, B8T, B8C stud bolts
ASTM A194: 8, 8M, 8T, 8C kacangan


, , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!