Winrock

nut hex

imah » Screws Fastener » nut hex

Hex Nut
ukuran:
M6-M64, 1/2"-4"
standar: ASME B18.2.2, DIN934 H = D, UNI5587, ASTM B18.2.4.6M, ISO4032
bahan: Beusi sténless
kelas: A194 Gr 8,8M,8MA,8T,8TA,8C,8CA,8S,8SA,8MLCuN,8MLCuNA
prosés: Panas ngajalin + Machining
finish: Self Warna, Userboxtop
inspeksi: Kimia Unsur, Téknik Harta, karasa, Diménsi, Pindah-No Go gauge
aplikasi: Minyak jeung gas, pétrokimia, Power Generation, Niley, tekenan Béjana
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 6.0 ton / bulan
Mnt Orde: 50kg pikeun tiap spésifikasi
Istilah Trade: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Japan, Italia, India, UAE, Malaysia, Arab Saudi

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!