Winrock

sagi genep screws stop kontak cap na fasteners

imah » produk » Bolts » sagi genep screws stop kontak cap na fasteners

No.21-sagi genep stop kontak Cap screws na fasteners

screws sagi genep stop kontak Cap na fasteners


tipe Girang: Phillips, Slotted, Phillips / slot, Genep lobus, Genep lobus Tambih Deui, Pozidriv, Square, H-Tipe, sagi genep na jadi euweuh.

Thread Ukur: métrik atawa ukuranana inci

Treatment panas: Tempering, Carburized, Spheroidizing, Stress Relieving

Pabrik Prosés: pos / Threading / sekundér mesin / Polandia / perlakuan Panas / Plating / Packing / pengiriman barang

Packing Size:Carton:14*25*32 Pallet:35*28*10

kauntungan urang


Urang husus produksi rupa spésifikasi sarta jenis ti screw assembly, ngembangkeun kempelan, pabrik, diobral di hiji sakabeh organik.
The SEMS screw boga kaunggulan dina ngolah gampang, pamakéan merenah jeung alus serelek-bukti sarta épék leupas-buktina.

Jenis: Sems screw

Ukuran karton: 32 * 25 * 14mm, 40 * 30 * 15mm atanapi 27 * 18 * 15mm.

pakét karton sareng batin poli kantong pak na belang pak euweuh beungeut, atawa pakét Usuk .And nurutkeun sarat konsumén.

Bahan pilihan: stainless steel, baja karbon, baja alloy, kuningan, tambaga,

Mnt. Urutan kuantitas: 200PCS

Suplai Kamampuhan: 25.000.000 piecesn per bulan

Port: Shanghai port.

Sarat pembayaran: T / T, L / C

Pangiriman Time: 15-30 poé


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!