Winrock

kualitas luhur ASEM hex stop kontak titanium gr2 screw / baud / nut / washer /

imah » produk » kualitas luhur ASEM hex stop kontak titanium gr2 screw / baud / nut / washer /

kualitas luhur ASEM hex stop kontak titanium gr2 screw / baud / nut / washer /

nu pangalusna titanium profésional beus clad tambaga bar produsén sarta ahli.

mangrupa salah sahiji manufactory kawentar profésional husus dina ngahasilkeun titanium rupa logam komposit produk bahan, kayaning titanium clad beus tambaga watang, zirconium clad rod tambaga, stainless steel clad anoda tambaga, tilu lapisan logam komposit bar, sarta komposit sutra produk bahan seri. Misalna bar logam, platoons, generatrix atawa sutra bahan conductive, nu luar lapisan nyaéta logam sanyawa (titanium, zirconium, nikel, stainless steel), mastikeun konduktivitas punjul sarta lalawanan korosi permukaan kuat. Ngarah aya loba dipaké dina kaayaan korosi kuat pikeun awak conductive, kayaning elektro-kimia, electroplating, éléktrolisis, hydrometallurgy, PCB, industri kimia listrik, treatment cai, rékayasa sagara, jsb

Kalayan prosés ledakan-rolling canggih, urang nyadiakeun laju kahiji non-ferrous composites logam, utamana titanium clad tambaga jeung ogé kaasup zirconium clad tambaga, 316L baja clad tambaga, titanium clad 316L pelat waja, bar, tabung, kawat komposit, sarta multi- lapisan clad composites, jsb produk logam clad bisa jadi nepi ka opat lapisan individu tina logam atawa alloy. Di minimum, aya hiji inti jeung hiji lapisan luar; unggal ketebalan lapisan bisa dioptimalkeun pikeun kaperluan anjeun.

Elegan Grup boga leuwih ti sapuluh sét CNC lathes, precision punching tur mesin processing thread, pikeun ngahasilkeun fasteners titanium jeung bagian machining. Produksi titanium fastener boga dua padika: mékanisme pikeun kelas ngolah na molds precision upsetting kelas Tonjolan molding, luyu jeung kabutuhan béda konsumén. Mékanisme pikeun kelas processing kalawan penampilan alus digunakeun pikeun tinggi-tungtung industri alat-alat olah raga, instrumen, jeung alat-alat. Tinggi upsetting kelas Tonjolan molding kalawan kakuatan tinggi na béaya rendah, nu dipaké kimia, alat-alat industri. Elegan Grup boga kapasitas processing mékanis kuat pikeun ngahasilkeun rupa fasteners heterosexual titanium, non-standar bagian titanium machining, titanium sarta bagian séjén nurutkeun sampel customer atawa gambar.

produk olahan kaasup logam non-ferrous, utamana titanium fasteners, screws, kacang, flanges na bends; Titanium jeung titanium alloy bar, rod, tabung, pipa, piring, cadar, kawat, coils, foils, sarta bagian kalawan machining tinggi precision; Rupa-rupa pakakas anu dijieun tina titanium, kayaning titanium exchanger panas, titanium baki, sareng titanium anodes.

Titanium clad bar tambaga jeung logam non-ferrous séjén clad bahan komposit.

Titanium clad bar tambaga geus dijieun ku nu hiji bar tambaga anu clad dina ketebalan nu tangtu tingkat titanium, éta utamina ngagunakeun salaku konduktor dina kaayaan gawé leuwih corrosive. Hal ieu mindeng dipaké salaku ngadeg di plating, éléktrolisis, prosés hydrometallurgy, sabab boga teu ukur harta conductive aslina tina bar tambaga, tapi ogé mayungan bar tambaga ti corrode ku tingkat titanium, sarta bisa polusi greatly handap éléktrolit na electroplate .

Tapi, lamun menta yén bahan ngabogaan fungsi ieu luhur, mangka anjeun kedah pastikeun yén aya kakuatan gabungan teuing kuat sarta laju pasting loba nu leuwih luhur diantara bar tambaga jeung tingkat titanium, ieu teu bisa patepung ku tradisional métode kombinasi mékanis. Ku kituna dina urutan nungkulan éta, parusahaan urang, kalayan prosés ledakan-rolling canggih, geus hasil dihasilkeun titanium clad bar tambaga jeung kakuatan sheared ≥ 130 Mpa, laju ci ≥ 98%, urang ogé bisa nyadiakeun rupa spésifikasi tina buleud, pasagi, datar bahan bar, anu panjangna pangpanjangna sahiji bar bisa ngahontal luhur 10 méter sarta bisa weld bahan bentukna béda babarengan dina nurutkeun kana pamenta klien. Urang ogé bisa nyieun bar nikel clad, baja clad bar tambaga steel, sarta zirconium clad produk tambaga bar séri ngaliwatan téhnologi prosés sami.

kinerja kaunggulan Unsurpassed of titanium Clad Tambaga beus bar anoda:

(1) Good Shear jeung kakuatan tensile: The geser na tensile kakuatan ieu dites jeung dijamin luyu jeung GB, ASTM, sarta JIS.

(2) Sampurna Elongation na Ductility: Elongation na Ductility logam cladding dijamin dina raray ngalipet (= logam cladding dina tegangan), sarta ductility logam basa dijamin dina sabalikna ngalipet (= logam cladding di komprési).

(3) Good teu karasa: panganteur The kabeungkeut rada hardened sanggeus beungkeutan ledakan. panganteur bisa softened ku perlakuan panas ka tingkat aslina. Aya aya euweuh kasusah dina bending na teken karya

(4) konduktivitas listrik Alus: ngabeledugna-rolling prosés produksi nu ngadamel titanium na komposit tambaga nutup ditumpes kalawan henteu delamination sahingga boga konduktivitas alus listrik, kakuatan komposit of 135Mpa, sarta mikro-lalawanan pikeun 7.77 × 10-6Ω

(5). Hebat korosi Résistansi: ledakan beungkeutan, hiji processing clad, jaminan lalawanan korosi unggulan bahan clad.

(6) Great weldability pikeun nyambungkeun, capping sarta ngagabung

(7) reliabiliti High; konduktivitas tinggi; Biocompatibility; pangabisa Weld; Cost éféktif.

Produk ketat Citatah ka ensue kami nyadiakeun 100% titanium clad bar tambaga jeung logam non-ferrous séjén clad bahan komposit.

produk urang 100% ultrasound mariksa sarta Test visual. Mikrostruktur inspeksi, inspeksi fisik, analisis komposisi kimia jeung test husus sejen tur inspeksi nu dilumangsungkeun dina Labs bebas.

HPF titanium jeung titanium alloy clad composites teh pamimpin di industri titanium. Lamun nyaho jinis clad composites anjeun museurkeun, anjeun nanaon pikeun milih eta. Lamun anjeun teu yakin nu salah nu peryogi, atanapi hoyong terang informasi deui, ngarasa Luncat ka nyauran urang langsung ka bahas sarat tinangtu anjeun sarta bisa ngabantu mutuskeun nu salah teh pangalusna salah.

Fasteners titanium spésifikasi:

tem Ngaran

titanium Fastener
tipe itemSlotted cylindrical sirah / stop kontak kerucut hex-sirah / stop kontak cylindrical hex-sirah / Slotted babak sirah cap / Recessed cylindrical babak hex-sirah / Slotted countersunk datar sirah / Slotted cap sirah countersunk / Slotted screws sirah / Hex-sirah buleud lega kalayan washer / dua belas titik sirah / Slotted sirah cylindrical timer threading / Slotted datar sirah countersunk timer threading / sagi genep stop kontak headless / Slotted headless
materialTitanium murni tur titanium Galunggung
kelas bahanGr1,Gr2,Gr3,Gr4,Gr5(Ti-6AL-4V),Gr7,Gr9,Gr12, etc.
standarGB, DIN, IFI, UNC, UNF, JIS, BS, BSW, ISO
DIN912,DIN913,DIN914,DIN915,DIN916,DIN931,DIN933,DIN934,DIN84,DIN963,DIN125,DIN 127,DIN433,DIN7991,7984,6921,6923,ISO 7380,JIS,BS etc.
spésifikasiScrew / baud: M2 ~ M64, Panjang 6 ~ 300mm
Nut: M2 ~ M64
Washer: M2 ~ M64
Suplai non-standar sarta ukuranana husus nurutkeun sarat customer urang
Treatment permukaanPolishing, anodizing, oksida hideung
warnaTi alam, emas, biru, Ungu, héjo, jeung sajabana
Fiturbeurat lampu (4,5 kg / dm3), asam sarta lalawanan alkali, anti korosi, alus teuing kakuatan mékanis, koéfisién ékspansi termal Low, élastisitas High, résistansi mékanis Good (husus di alloy), unsur Non magnét
aplikasiasesoris parabot: kapal terbang, kapal, sapedah, motor, otomatis, médis, kimia, olahraga, jeung sajabana

Titanium clad tambaga beus bar anoda / spésifikasi bar / rod komposit:

bentuk bagian Ukuran bagian (mm)bahan claddingbahan substrat
ketebalan lapisanmaterial
alun-alunpanjang sisi (10-40)1.0-2.5Ti, Zr, Ni, stainless steelT1, T2, TU1, TU2, AL, stainless steel, jsb
sagi opatpanjang sisi (20-160) lebar samping (10-30)1.0-2.5
dreumpanjang sisi (25,27,29,32,34) * 141.0-2.5
buleudOmod (8-50)1.0-2.5
bahan kawatOmod (2.0-8.0)1.0-2.5
aplikasi:metallurgy baseuh, Electroplating, éléktrolisis, industri kimia petroleum, industri kimia Electric, rékayasa Energy, rékayasa sagara, perlakuan Surface, manufaktur éléktroda, elektro-purifikasi, caustic soda éléktrolisis, sarta anodizing aluminium, médan Machining, médan Automobile, Desalination tina cai laut, percetakan Tekstil sarta dyeing, Mobile widang telepon komponén, circuit dewan Electronic, PCB, makers circuit print na stee

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!