Winrock

béntang custom kualitas luhur baud hex stainless steel

imah » Screws Fastener » béntang custom kualitas luhur baud hex stainless steel

No.25-Incoloy a286 hex bolts 1.4980 a286 fasteners gh2132 fixings mesin hardware screw stainless steel

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jingsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: OEM
Baku: Adat
Ngaran produk: kualitas High béntang custom stainless steel hex baud
Ukuran: M2.5-M56 ,; 2 # -2 ", 1" - 6.6, Priangan. mun tungtutan anjeun
Panjangna: 10-200mm
Bahan: Karbon Steel, stainless steel, Galunggung baja, Kuningan, Al, jsb
Kelas: Kelas 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9 atanapi Numutkeun tungtutan anjeun
tipe sirah: Hex, Square, buleud, Hex flange, Datar, T-sirah, Triangular, jsb
Thread: M, UNC, UNF
tipe beuheung: Hex, Square, Triangular, kawung, Knurled, jsb
tipe Girang: Phil, Slotted, Hex stop kontak, Ka

tipe sirah:Hex, Square, buleud, Hex flange, Datar, T-sirah, Triangular, jsb
tipe beuheung:Hex, Square, Triangular, kawung, Knurled, jsb
tipe Girang:Phil, Slotted, Hex stop kontak, Torx, slot pasagi, jsb
ukuran:M2.5-M56, Panjang: 10-200mm; 2 # -2 ", 1" - 6.6 ft
kelas:SAE A429 Gr.2,Gr.5,Gr.8,A325,A490, A193 B7,B16;4.8,5.8,

6.8,8.8,10.9,12.9;

beungeut:Polos, Séng Plated (Hapus / Blue / Konéng / Hideung) (ROHS), Hideung oksida, nikel, Dacrotized, semprot, Lukisan, HDG, Téknik galvanized, Teflon
perlakuan:

Galunggung baja
Karbon Steel / maot Steel / jsb
Galunggung aluminium:
5052 / 6061 / 6063 / 2017 / 7075 / jsb
Kuningan Galunggung
3602 / 2604 / H59 / H62 / jsb
Galunggung Steel steel:
303 / 304 / 316 / 412 / jsb
Bahan Special séjén:
Urang ngadamel loba tipe séjén bahan. Mangga wartosan kami lamun diperlukeun Anjeun

material

teu didaptarkeun di luhur.
aplikasi:Steel struktural; Metal Buliding; Minyak & Gas; Munara & Kutub; Énergi angin; Mesin mékanis; Automobile: Imah Decorating

Equipment produk:

Equipment produk:

Test Machine2:
test Machine2

kauntungan urang
10 taun pangalaman dina fasteners alloy husus
Kalawan leuwih 10 taun pangalaman specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.
Bisa fokus, janten profésional
HDF percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, HDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.
manajemén dewasa
HDF geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.

Naha milih kami
Orde Anjeun
waktos pangiriman pas waktuna:
• Kami nempatkeun urutan anjeun kana jadwal produksi urang, mastikeun waktu pangiriman pas waktuna anjeun.
• Produksi / inspeksi laporan saméméh urutan Anjeun dipak.
• pengiriman barang bewara / asuransi ka anjeun pas urutan anjeun shipped.
Saatos jasa jualan:
• Kami hormat feed anjeun deui sanggeus nampa barang.
• Urang mantuan ngajawab masalah sateuacan na sanggeus jualan.
jualan profésional:
• Simkuring bersih unggal panalungtikan dikirim ka kami, mastikeun rusuh tawaran kalapa.
• Simkuring cooperate kalawan customer mun nawar tenders. Nyadiakeun sagala docuements necessory.
• Kami anu hiji tim jualan, jeung sagala rojongan techinical ti tim insinyur.

FAQ:

1. Anjeun produsén atawa dagang parusahaan?
Kami produsén fastener husus profésional kalayan experience.We 27 taun 'geus dipigawé bisnis kalawan konsumén urang ogé.
2. Naon nya éta métode déskriptif mayar?
Keur sampel: T / T, rugbi barat.
Pikeun ordo: T / T atawa L / C.
3. Ulah anjeun nawiskeun sampel bebas?
Bisa nyadiakeun sampel bebas jeung anjeun kedah mayar angkutan barang nu. Saatos Anjeun nempatkeun hiji urutan, maka kami bakal méré deui angkutan barang nu.
4. Naha anjeun nawiskeun jasa OEM tur tiasa anjeun produk saperti gambar kami?
Sumuhun. Urang nawiskeun jasa OEM. Simkuring nampi design custom sarta kami boga tim design profésional anu bisa ngarancang produk dumasar kana sarat Anjeun. Tur urang tiasa ngembangkeun produk anyar nurutkeun sampel Anjeun atawa gambar.
5. Dupi anjeun nampi design urang dina buleud?
Sumuhun. Simkuring nampi design custom di buleud.
6. Naon waktu pangiriman anjeun?
Umumna, urang bakal ngatur kiriman kalawan 30 poé sanggeus narima titipan di. Mun urgent, urang ogé bisa papanggih sarat Anjeun.
7. Nyaeta harga anjeun leuwih luhur ti pausahaan séjén?
Kusabab urang geus produsén profésional pikeun 15 taun, urang bisa ngadalikeun kualitas sarta waragad kami ogé. Sangkan harga kami pisan kalapa. Sarta kami ngahaturanan ka ngadegkeun jangka panjang sarta hubungan friendly jeung sakabeh nasabah.
8. Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas nu?
Urang bakal ngatur konfirmasi sampel saméméh produksi. Salila produksi, urang kudu staffs profésional QC ngadalikeun kualitas sarta pabrik luyu jeung sample dikonfirmasi. Urang ogé bakal ngajamin katepatan tina bungkusan na kirimkeun Anjeun ongkos sampel. Wilujeng sumping di pabrik urang pikeun mariksa.

, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!