Winrock

kualitas luhur ngaropéa wahana baud pembuatan otomatis baud

imah » Screws Fastener » kualitas luhur ngaropéa wahana baud pembuatan otomatis baud

No.66-2205 bolts sagi genep flange

Info dasar:

Jenis: sagi genep Kepala
Gaya sirah: héksagonal
Kelas: 12.9
Finish: Hideung
Processing: Tiis Ngabentuk
Paket angkutan: Plastik Kantong, Box, karton
Asal: Jiangsu, Cina
Bahan: Kakuatan Steel High
Sambungan: ilahar baud
Baku: Din, ANSI, GB, JIS, BSW, GOST
Aplikasi: mesin
Dagang: HDF

Fitur:
1. Kami nu profésional OEM / ODM hardware (Aluminium, stainless steel, Tambaga jeung saterusna) produsén, profésional CNC Machining, CNC péngkolan, stamping, panggilingan jeung ngolah hardware lianna.
2. Pinuh garis produksi: CNC Machining bagian aluminium (alloy Tonjolan aluminium atawa maot casting A380 aluminium), CNC Ngaktipkeun bagian aluminium, maot casting bagian aluminium, maot casting alloy séng bagian, CNC Machining & Ngaktipkeun bagian stainless steel, CNC Machining & Ngaktipkeun bagian tambaga; Consumer asesoris hardware éléktronik kayaning aluminium telekomunikasi rongga, cahaya LED aluminium perumahan, Setup kotak perumahan ...; effect solusi panas sinks & radiator; asesoris hardware Komputer; Urug bagian hardware
3. Kami geus ngalaman insinyur sarta tim kadali kualitas saperti Nyieun kuat urang.
4. kualitasna, harga kalapa, respon rusuh téh misi urang.
5. rojongan teknis profésional
6. efisiensi tinggi / waktos pangiriman Puasa
7. processing kontrol mastikeun kualitas (Dua dimensi inspeksi instrumen & Tilu pakakas inspeksi dimensi)
8. Ongkos-jétu
9. pangalaman pinuh di CNC Machining jeung perlakuan permukaan
10. garansi Sistim ISO / 5S

Produk Detailes:

produkBaud, screw, nut, washer, pin, rivet jeung nu lianna non-standar fastener
ukuranBaku; Non-baku nurutkeun gambar atawa sampel
mesinOtomatis mencét mesin, mesin otomatis judul, lulugu tiis-precision tinggi mesin coét permukaan, mesin coét involantary, Digital Micro Vickers karasa tester, Electrolytic metrical ketebalan gauge, Visi Ngukur Mesin, Fischer wengkuan X-ray ketebalan gauge jeung nu lianna
material1)Stainless Steel;2)Steel;3)Brass;4)Bronze;5)Iron;6)Aluminum;7)Carbon steel;8)Alloy steel;Others
Tamansari pagaweanZn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, kromat, Polandia, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, Chrome plated, Hot Deep Galvanize (HDG), batur.
Treatment panasTempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
standarDIN, JIS, ANSI, BSW, ISO
contosampel bebas katampa
waktos kalungguhan10-15 poé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana kuantitas urutan lengkep.
garansiUrang pastikeun barang urang baris nyugemakeun pamundut anjeun tina 100%
Saatos jasa jualanUrang bakal nuturkeun nepi barang keur unggal customer sarta ngabantu ngajawab masalah sanggeus jualan.

Tinjauan pabrik:

Layanan kami:
1. Kami husus di manufaktur fastener
2. pangalaman pabrik euyeub.
3. kualitas luhur kalawan harga kalapa.
4. Domestik jeung Overseas pasar.
5. Ogé dilengkepan fasilitas lengkep.
6. kadali kualitas ketat
7. Salian supplying variétas tina jenis sarta spésifikasi ka konsumén urang, urang ogé nampa
produk ngaropéa. Mangga wartosan kami kalawan gambar lengkep anjeun, kami ogé-dilatih ngawula staf jeung insinyur profésional bakal meunang deui ka anjeun nurutkeun sarat Anjeun.

FAQ:
1: Naon jaman pangiriman?
Biasana minggu 2-4. Atawa nurutkeun kuantitas
2.How mariksa kualitas nu?
Anjeun bisa pariksa tina sampel bebas kami dikirim anjeun atanapi urutan sidang leutik Anjeun.
3.What standar anjeun bisa ngahontal?
Unggal produk urang bakal ngahontal standar int'l, urang bisa nyadiakeun sareng anjeun teh sertipikat relevan.
4: Jenis kualitas produk tawaran pabrik anjeun?
produk urang jeung duanana kualitas alus teuing jeung harga kalapa. Sarta kami nawiskeun sampel bebas keur rujukan anjeun.
5: Dimana anjeun utamana pasar?
Urang utamana ngilikan kana Amérika Kidul, Amérika Kalér, Afrika, Asia, Timur Tengah, India jsb

Naha Pilih Us:
Urang kudu leuwih ti 10 taun pangalaman dina fasteners. Kami a Cina supplier.We has anu professionally exporting handapeun standar DIN, JIS, GB, ANSI, sarta BS, kitu ogé fasteners nonstandard. Kiwari kami geus miboga gawé babarengan nutup kalayan klien ti Korea, Iran, Eropa, India, jeung Amérika, sarta meunang komentar alus ti nu. Urang ngahargaan interest Anjeun on parusahaan urang pisan tur miharep éta ramatloka urang bakal mantuan jeung informatif ka anjeun. Lamun perlu émbaran nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan departemén jualan kami
Bageur nawaran reureuh di anjeun kersa ngahubungan kalawan abdi, Lamun resep produk urang.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!