Winrock

kualitas luhur fasteners bolts chainring titanium custom

imah » Screws Fastener » kualitas luhur fasteners bolts chainring titanium custom

No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Baku: Din, ISO, DIN, ASME, GB, BSW, UNC, JIS
Bahan: GR1, GR2, GR5, GR9, GR12
Warna: héjo, emas, biru, wungu, hideung
sirah: hex stop kontak, torx, flange jsb
Aplikasi: sapédah, industri
Teknis: panas ngajalin sirah / threads digulung / CNC machining
kadali kualitas: 100% kualitas inspected
Service: ngaropéa rarancang geus sadia
Kauntungannana: ngahasilkeun mastikeun nurutkeun gambar jeung sampel
Sarat jeung Kaayaan sampel: sampel Free tanpa pengiriman barang Cas

Panjelasan Produk:

item Ngarantitanium bolts chainring custom
materialtitanium, titanium alloy
kelasGR2 na GR5 (Popular Kelas)

GR7, GR9, GR11

standarDIN912, DIN931, DIN933, DIN985, DIN7991, DIN6923, DIN6921, DIN125A, jsb
spésifikasiscrew: M4-M30

Nut: M4-M24

Washer: M4-M24

Kepala TipeBuleud, Pan, Hex, Datar, Button, Truss, kawung, beungkeutan, Chese, Fillister, jsb
tipe GirangSlotted, Hex, Allen, Torx, Spline Girang, jsb
Treatment permukaanPolishing, panggilingan, Anodizing
teknikCNC processing, mechanically digosok, panggilingan, thread rolling, ngajalin, jsb
Fiturbeurat, résistansi Alus, anti korosi, alus teuing kakuatan mékanis jeung sajabana
aplikasiasesoris parabot: kapal terbang, kapal, sapedah, motor, otomatis, médis, kimia, korsi roda, olahraga, jangkar, pakarang, jeung sajabana
Test na QualityISO 9001: 2008
Sandingewe, beureum konéng, héjo, emas
Inpo mékanis ngeunaan bolts chainring titanium custom kami
Kakuatan reganganPanas diolah pikeun 950Mpa ~ 1000Mpa
kakuatan ngahasilkeun870Mpa ~ 925Mpa (126,000psi ~ 134,000psi)
teu karasa30 HRC-40HRC
kakuatan geser500Mpa ~ 550Mpa
Elongation14% ~ 18%
temp gaweNepi ka 500 ° C
kelasClass8.8, Class10.9, Kelas 12.9

Kami bolts chainring titanium custom gaduh 12 taun dina widang ieu, basing on pangaweruh urang, sarta jasa profésional urang, urang téh otorisasi ngical paralatan pikeun AS GOPRO, AS CAMIR, Korea LG, sarta Jepang Panasonic. produk utama urang téh titanium custom bolts chainring, kami bolts chainring titanium custom nu mibanda gambar teknis pikeun mastikeun kualitas na. Kami bolts chainring titanium custom nu mibanda stock badag, urang tiasa nawiskeun sampel bebas. Kami bolts chainring titanium custom anu mibanda jasa kelas munggaran. Kami di dieu pikeun jenis Anjeun. Mun metot di urang, mangga bageur nawaran reureuh di datangna ka handap uninga langkung seueur ngeunaan titanium bolts chainring custom. Hatur nuhun.

Sejenna Company
(1) Urang téh produsén pikeun nyieun screws beragam, bolts & mété, heatsinks, cinyusu, fastener plastik, rivet, washer, arah, stamping bagian, CNC bagian, bagian lathe, hususna fasteners non-baku, non-standar spring seri, alat hardware na Produk ngawangun jeung saterusna.
(2) kualitas High, harga kalapa.
(3) Good pangabisa anti korosi na karat.
(4) Sampel bisa disadiakeun pikeun waktu pisan pondok.
waktos produksi (5) Massa nyaéta ngeunaan 15-35days gumantung kana kuantitas pasti final.
processing (6) Massa nurutkeun gambar ahir customer urang atanapi customer disatujuan sampel.
(7) Simkuring miboga kamampuh pikeun ngahasilkeun cinyusu sagala nurutkeun gambar mékanis Anjeun atawa sampel.
(8) Simkuring nganggo alat-alat nu kacida canggih dina pasaran pikeun ngolah bahan.
(9) Produk sarta suplai stabil dina harga nu lumrah.

Ketat pamariksaan kami ngalakukeun mangsa operasi
1.We gaduh testers mariksa kualitas produk nurutkeun para nasabah béda.
2.We gaduh IQC mariksa diménsi jeung beungeut bahan asup.
3.We gaduh PQC mun mariksa full-kursus salila ngolah éta
4.We gaduh FQC mun mariksa sakabéh produk plating ti outsides na di jieun na inspeksi 100% méméh Kotamadya Sukabumi

Inpo leuwih:
format file kami resep: Urang resep pikeun nampa IGS na hambalan, PDF, file format CAD JPG pikeun petik.
bungkusan produk: Urang make buleud oversized pikeun ngaleungitkeun sagala ngarojong pegatna alatan shock sarta unggal bagian ieu Sajaba dibungkus dina bungkus gelembung atawa sababaraha lapisan pelindung lianna.
waktos pangiriman: Standar kalungguhan waktu nyaeta ngeunaan 7-15 dinten atanapi nurutkeun kuantitas proyék
angkutan produk: Kotamadya Sukabumi pikeun Teu screw beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.

Fitur
choicewith ékonomi harga lumrah.
Gampang setting na Pergaulan ogé.
Taya shrinkage, beban sedeng luhur.
Ékspansi bébas anchoring ngamungkinkeun dipasing lemah sareng jarak ujung.
Lumaku pikeun DIY marketand hardware umum toko fastener.

FAQ
Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Urang aya pabrik.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang anu di stock atanapi éta 15-20 poé lamun barang henteu di stock, mangka numutkeun kuantitas ..
Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.
Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacanna. Mayar> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!