Winrock

kualitas luhur hastelloy bolts c-22

imah » Screws Fastener » kualitas luhur hastelloy bolts c-22

kualitas No.55-High duplex 2205 bolts stainless steel sarta kacangan

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: ASTM 18.2.1
Baku: ANSI
Jenis: Hardware Pakakas

Panjelasan Produk
1. Kelas: hastelloy c-22 / N06022 / 2.4602
2. Ukuran: M6-100, 1 / 4 "-4"
3. Baku: DIN 933 931
4. Sertifikasi: ISO9001: 2008

Ngaran Produk
Pangalusna stainless steel nut jangjang jangkar baud pikeun fastener konstruksi
material
Nikel Galunggung baja, stainless steel
warna
caang
standar
Din GB ISO ANSI ASTM
kelas
hastelloy c-22
merek
HDF
benang
kasar, Rupa
dipaké
Petrochmical, industri minyak jeung kimia jsb

Émbaran parusahaan:

Bahan kami:
baja -Stainless: SS304L, SS316L, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310, SS410
-Super duplex: UNS S31803, S32205, S32550, S32750, S32760
Suhu -High Galunggung: A453 660, Alloy20, 17 / 4PH, 17 / 7PH, 904L, XM-19, SMO254
-Nickel Galunggung: Inconel 600, Inconel 601, Inconel 602CA, Inconel 625, Inconel 718
Incoloy 800, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276
-Nickel-Tambaga: Monel 400, Monel K500
-Titanium Galunggung: titanium Gr2, titanium Gr5, titanium Gr7

jasa kami
Jenis produk urang tiasa nawiskeun?
Kami produsén of fasteners, sangkan bisa nawiskeun barang nu peryogi ku sakabeh ukuran.
Kumaha upami pabrik urang?
Kami salah sahiji parusahaan dagang pangbadagna di Shanghai nu ngaran "ibukota fastener" dina Cina, sarta barang urang gaduh kualitasna alus sarta harga lumrah. Tur upami Anjeun salah nu customer kalawan hubungan gawé babarengan lila jeung urang, urang ogé bisa masihan anjeun sababaraha diskon. Sarta kami ngabagéakeun kadatangan anjeun sadaya waktu.
Mun anjeun resep produk urang atawa mibanda patalékan, mangga ulah ragu ngahubungan kami sarta kami bener cherish kasempetan kalayan gawé babarengan anjeun. Tur miharep urang boga hubungan alus dina mangsa nu bakal datang.
Urang ogé bisa nyadiakeun ngahasilkeun kaasup standars béda tina baud, kawas DIN931, DIN912, DIN6921, DIN603, A307, A325 pikeun kapal.

FAQ
1. Ilaharna ngetik pembayaran:
% Deposit 30, kasaimbangan 70% ngalawan B / L salinan
2. Control kualitas:
Befor pengiriman barang, urang baris nguji barang nurutkeun requestment Anjeun.
Sarta kami bakal ngatur kiriman ngan sanggeus Anjeun mastikeun.
3. Expense sampel:
Mun barang anjeun ukuran umum, urang bakal dikirim Anjeun sampel pikeun free.You ngan kudu nanggung fee courise.
Mun barang anjeun Non-Standar urang ngitung costing nurutkeun kaayaan nu sabenerna, Unggal sampel bakal ngarobah kana kapuasan Anjeun.
Fee sampel bakal regared salaku bagian tina total nilai dina kontrak offical, upami quantitly cukup sampel bakal mulang.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!