Winrock

kualitas luhur panas dip kelas galvanized 8.8 din933 thread pinuh hex baud

imah » Screws Fastener » kualitas luhur panas dip kelas galvanized 8.8 din933 thread pinuh hex baud

No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN933
Baku: Din, DIN, ASTM, ISO
Ukuran: Salaku sarat Anjeun
Bahan: Galvanized, baja karbon, stainless steel
Jenis: Hex Kepala
Aplikasi: Industri
waktos pangiriman: Biasana dina 15 poé
Sampel layanan: sampel nu haratis
Pamayaran: TT, L / C, D / U
Packing: jas keur pengiriman barang atawa nurutkeun
Thread: UNC, UNF, BSW

Sejenna Company:

bengkel:

HDF mangrupakeun Sunda profésional & D jeung produksi screws, kacang, fasteners non-standar na stampings logam lianna. Tengri ngungudag sahiji kaunggulan dina kualitas produk, sarta kaliwat ISO9001 na SGS. Simkuring boga jaringan layanan sampurna sanggeus-jualan, sarta bisa nyadiakeun ladenan nu pangmerenahna kana paménta. Taunan, Tengri bisa réngsé pesenan anu kacida gedéna, tapi ogé meunang loba mitra alus.
Dina 2010 kapanggih yén, Tengri Grup mangrupakeun produsén anjog di fasteners logam di Cina. Produksi profésional utama screws, kacang, bolts, bolts jangkar, patempatan non-baku. Cherish konsumén urang, mawa harta jeung kabagjaan keur aranjeunna!
Pausahaan ieu kantor pusatna di Shanghai, Cina, Tengri kantor agén ingetan sakuliah dunya, unggal taun leuwih ti ordo 1,000, produk diékspor ka Malaysia, Turki, Mongol, Vietnam, Kamerun, Perancis, Jerman, di Timur Tengah jeung Afrika, jumlahna aya nagara 50 tur kawasan.

customer kami:

jasa kami:
a) Good jasa saatos-diobral, sadaya patarosan bakal ngawaler dina jam 12.
b) desain ngaropéa anu aya. ODM & OEM anu disambut.
c) Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, konsumen kedah mayar angkutan barang kahiji.
d) transportasi merenah tur pangiriman gancang, sadaya cara ongkos sadia bisa dilarapkeun, ku express, hawa atawa laut.
e) kualitas High sarta harga paling kalapa.
f) Advanced ngahasilkeun sarta inspecting equipments.

Bungkusan & pengiriman barang

FAQ:
1.Can I mesen daptar leutik?
--- Tangtu, Anjeun tiasa.
2.What cutatan anjeun nawiskeun?
--- FOB, CIF sarta cara batur nurutkeun kaperluan Anjeun.
3.How angkutan?
--- Laut angkutan barang, Air angkutan barang sarta batur nganyatakeun cara Pangiriman pikeun anjeun.
4.What mangrupa kualitas produk Anjeun ngajamin?
--- Simkuring geus kaliwat ISO9001: System Management 2008 Quality sertifikasi, sertifikasi System Management CQM Quality jeung sertifikasi System Management Quality IQNet, Lamun kualitas nu teu atos standar, Anjeun bisa tukeur barang haratis.
5.Do anjeun boga jasa saatos-jualan?
--- Pasti, anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!