Winrock

kualitas monel tinggi bolts k500

imah » Screws Fastener » kualitas monel tinggi bolts k500

kualitas No.55-High duplex 2205 bolts stainless steel sarta kacangan

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN933
Baku: DIN
Jenis: Hardware Pakakas

bubuka parameter:
1. Kelas: monel k500 F51 / 2205 GH2132 / IncoloyA-286 Incoloy 925 Inconel 600 / 625 / 718 / 725 Monel400 / 500 Hastelloy c-276
2. Ukuran: M6-100, 1 / 4 "-4"
3. Baku: DIN 933 931
4. Sertifikasi: ISO9001: 2008

Panjelasan Produk:
Kami nu éksportir ngarah tina rupa-rupa fasteners kayaning jangkar baud anu geus sadia di desain béda jeung ukuran gumantung kana legana lumaku. bolts ieu loba dipaké di instalasi mesin beurat jeung lega applauded alatan kapasitas bearing beban tinggi maranéhanana sarta korosi kualitas tahan. kamampuhan kakuatan tinggi maranéhanana sarta gampang pikeun kualitas instalasi ngajadikeun eta paling cocog pikeun mesin beurat. Urang nawiskeun fasteners ieu di ongkos affordable.
Kami instrumental di maturan rentang kualitas High Quality Monel K500 Bolts ka konsumén. Bari manufaktur, para ahli urang teu badami jeung kualitas bahan pikeun dipaké. bahan kualitas luhur anu sourced tina ngical paralatan of repute tinggi kami dipaké dina prosés manufaktur.
Organisasi urang nyaeta salah sahiji organisasi reputed nu nyadiakeun na borongan hiji Asép Sunandar Sunarya rupa Bolts mun patrons kami hargana. bolts ieu sadia di sagala rupa ukuran na tebih pikeun minuhan kabutuhan beragam tina klien. Urang nawiskeun rentang alus teuing tina bolts Hex nu keur procured ti nu ngical paralatan trustable tina pasaran. produk ieu keyeng jeung buktina korosi.

Ngaran roduct
Pangalusna stainless steel nut jangjang jangkar baud pikeun fastener konstruksi
material
Nikel Galunggung baja, stainless steel
warna
caang
standar
Din GB ISO ANSI ASTM
kelas
monel k500
merek
HDF
benang
kasar, Rupa
dipaké
Petrochmical, industri minyak jeung kimia jsb

Kauntungan urang:
10 taun pangalaman dina fateners alloy husus
Kalawan leuwih 10 taun pangalaman specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.

Bisa fokus, janten profésional
HDF percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, HDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.

manajemén dewasa
HDF geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.

FAQ:
Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: Urang aya pabrik.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang anu di stock atanapi éta 20-30 poé lamun barang henteu di stock, mangka numutkeun kuantitas ..
Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?
A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.
Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: pamayaran <= 2000USD, 100% sateuacanna. Mayar> = 2000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.
Upami Anjeun gaduh patarosan sejen, PLS ngarasa Luncat ngahubungan kami sakumaha dihandap:

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!