Winrock

fasteners kualitas luhur mesin oem lathe stainless steel dijieunna tina machining cnc

imah » produk » adat Fastener » fasteners kualitas luhur mesin oem lathe stainless steel dijieunna tina machining cnc

No.67-High Quality Oem Lathe Mesin steel Steel Fasteners Made Of Cnc Machining

Témbongkeun produk


Rincian gancang


CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining
Jenis: Broaching, pangeboran, Etching / Kimia Machining, laser Machining, panggilingan, lianna Machining Services, Rapid Prototyping, Ngaktipkeun, Kawat nyah
Sorangan bahan: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened Logam, adi Logam, steel Steel, Steel alloy
Mikro Machining atanapi Henteu: mikro Machining
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Model Jumlah: Otomatis Lathe Machining Bagian-2-53
Brand Nami: QFC, HPF
Ngaran: precision tinggi anodized cnc bagian mesin aluminium
Bahan: aluminium parunggu kuningan baja
Tolerence: + -0.005
perlakuan beungeut: Polandia debur sandblasting anodizing laser
diaméterna: ngaropéa ukuranana
Pamayaran: anjeun menta negotiate
Sampel: Avaiable
Warna: warna alam / hideung / emas


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!