Winrock

bolts strenght tinggi, spésifikasi fastener astm a193, a320, a307, a325, a593

imah » Screws Fastener » bolts strenght tinggi, spésifikasi fastener astm a193, a320, a307, a325, a593

bolts No.12-hex ISO4014 satengah thread A193 B8, B8M, B8T, B8C SS fastener

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: BS1768
Baku: BS
astm a307 hex baud: 724l hex baud m54
gr8.8 hex bolts: kakuatan tinggi baud
A593 baud: a320 l7 hex baud
A325 baud: hvy nut hex gr.10.9

bahan:
Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex
304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541
316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438
254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654
AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462
duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760
Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375
Alloy59 UNS N06059 2.4605
Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276
UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602
UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610
GH2132 A286 316Ti Inconel625 Alloy59
Inconel600 Inconel925 Inconel825 UNS N08825 Alloy825 2.4858
GH3030 Alloy20 SUS347 17-4PH Alloy800

Produk kami:
Hex Bolts / Hex Cap Screws / Screws stop kontak Kepala Cap
Hex kacangan / Cap kacangan / Circular kacangan / nilon kacangan
Rékayasa Stud: bolts Stud, Double Stud, thread Rod
fastener husus: U Bolts, Bolts Panon, jangkar, Flange Bolts, Flange kacangan
Washer: Datar Washers, Spring Washers, Washers SQ
Urang nyadiakeun sampurna cara solusi fastening. di pasar deungeun, kaasup UAE, Malaysia, Jepang, UK, Perancis, Italia, Australia,, ect
Winrock salawasna tetep dina nilai inti anu mangrupa pikeun profésional, kualitas, komitmen, tujuan sasaran anu win meunang jeung konsumén

QA / QC Perkenalan:
Sakabéh pesenan urang bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos.
Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan
2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep
pangiriman 3.Before, wartoskeun inspeksi lengkep produk rengse baris hadir.
4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.
pangiriman 5.Before, urang baris nyadiakeun sertipikat test ngagiling kami bareng jeung laporan inspeksi.
sipat mékanis 6.Our salawasna nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, karasa, lamun perlu deui, ngan hayu urang nyaho sateuacanna.

Bengkel Tembongkeun:
Ti bahan baku pikeun ngeureunkeun pangiriman produk, éta boga program kadali nu ketat. parantosan akurat dipigawé ngeunaan roughing wiring- - annealing- pickling - gambar - judul - rolling - perlakuan panas perlakuan -surface -packaging jeung aspék séjén.
bengkel Tembongkeun

FAQ:
Q. Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami hiji parusahaan pabrik.
Q. Kumaha pikeun mastikeun kualitas produk anjeun?
ISO9000, reqirements klien, standar produk, inspeksi ketat ngadalikeun bahan atah, proses produksi jeung produk ahir
Q. Kumaha anjeun ngabéréskeun masalah ngeunaan produk anjeun?
Jalma tina jasa sepuh: Kanggo keluhan customer Komisaris nyetel penanganan keluhan husus, isu keluhan dirékam kahiji waktos tur manggihan jalma relevan dina muatan tina eupan balik jeung ngabéréskeun. Rinci pariksa "laporan Peta corrective Quality" kami
Q. What is the MOQ?
A. urutan Sampel nya ditarima, Jeung sababaraha sampel tiasa haratis.
Q. Sabaraha lami anjeun butuh waktu pangiriman?
1) Supply dina 10-15 poé (produk dina daptar stock kami)
produk 2) Adat perlu diitung nurutkeun kuantitas
Q.What 's istilah mayar anjeun?
T / T, L / C dina tetempoan, Western Union
Q.How bisa meunang harga anjeun?
Urang kudu informasi di handap pikeun cutatan pikeun anjeun:
1. Ngaran Produk
2. standar
3. Bahan Kelas (Komposisi kimia)
4. ukuran
5. kuantitas
6. The teken pikeun Bagian Husus

, , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!