Winrock

polishing tensile tinggi din 444 bolts hook mata jeung nut jeung washer

imah » produk » adat Fastener » polishing tensile tinggi din 444 bolts hook mata jeung nut jeung washer

No.45-High Tensile Polishing DIN 444 hook Panon Bolts kalawan Nut na Washer

Panjelasan Produk


barangTensile tinggi Polishing DIN 444 hook Panon Bolts kalawan Nut na Washer
standar DIN444 GB / T798-1988
teknologiserelek ngajalin
ukuranOmod: M3-M36, L: 20-300mm, sadaya panjang anu sadia
pamakéanNgangkat sarta nyambungkeun, fittings tali Kawat, fittings Chain, fittings hardware Kelautan
materialsteel steel304,316, baja alloy
perlakuan permukaanHDG, polos, galvanized, séng konéng plated
Rincian bungkusanpacking bulk dina cartons, teras nyimpen kana pallets, atanapi sakumaha per requests Anjeun.
desain customerTim insinyur urang ngalaman bisa mekarkeun produk na pabrik luyu jeung sampel, gambar atawa ngan gagasan
watesan hargaFOB, CIF, CFR, EXW, jeung sajabana.
watesan pamayaranT / T, L / C, barat rugbi, paypal, jsb
metoda pangirimanku laut, ku hawa atawa ku layanan express
certificationsISO9001

kaunggulan


1. produksi urang tina bolts sahiji kualitas alus, prosés produksi ketat tur tingkat tinggi pagawé teknis di bengkel.

2.Has 20 taun pangalaman dina produksi produk logam, dagang asing geus ngembang leuwih ti 10 taun, salesman ngalaman, migawé bareng kalayan nagara deungeun téh pohara alus.

pabrik 3.Large skala, efisiensi produksi, kapasitas suplai.

kustomisasi 4.Support, kuantitatif pangiriman langsung leutik.

Bungkusan & pengiriman barang


Rincian bungkusan: akurasi tinggi bolts profésional dipak ku kantong plastik transparan, lajeng ngaleutikan, teras 12pcs per karton
Atawa tiasa nurutkeun akurasi requirement.high aluminium profésional tingkat sumanget customer urang
Pangiriman Time:. 7-25 poé sanggeus mayar (Mun jumlah teu badag, bisa shipped geuwat)

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: DIN444
Baku: DIN
Bahan: steel Steel
Ngaran produk: High Tensile Polishing DIN 444 Hook Bolts Panon
Grade:4.8/6.8/8.8/10.9/12.9
perlakuan beungeut: Polishing
Jenis: Precision Nonstandard Bagian (OEM Service)
Aplikasi: mesin, Industri Kimia
Kode HS: 7318150000
Sambungan: ilahar baud
Sirah Style: Bolts panon
Spésifikasi: M6-M100


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!