Winrock

jualan panas kualitas alus design custom fastener alus m30 hex lila pabrik nut gandeng

imah » produk » adat Fastener » jualan panas kualitas alus design custom fastener alus m30 hex lila pabrik nut gandeng

jualan panas kualitas alus design custom fastener alus m30 hex lila pabrik nut gandeng

suplai hpf kualitas luhur fastener alus m30 hex lila pabrik nut gandeng


Gandeng kacangan; Quality High steel Steel 304 hex gandeng kacangan; Séng plated hex thread lila nut gandeng; pabrik harga Best langsung thread nut rod gandeng; DIN 6334 hex lila gandeng kacangan galvanized; Factory Supply Precision Hex Kuningan gandeng Nut

Kauntungan urang:


1. Hiji-eureun purchasing;
2. Kualitas luhur; harga kalapa;
3. pangiriman timely;
4. Bantosan Téknis;
5. maturan Bahan sarta Laporan Test;

Sértipikat kami


sertipikasiISO9001: 2000; ISO14001: 2004
tanaga ahliKami husus dina produk fastener leuwih ti 10 taun
palayananSagala jasa / kualitas High jasa
pak-pakanBulk dina cartons (25kg Max.) + Usuk kai atawa nurutkeun customer paménta husus
watesan pamayaranL / C, D / A, D / P, T / T, Western Union
Prosés pembuatanPos / washer-assembly / Threading / sekundér mesin / panas treatment / plating / Anti slipping / baking / QA / Paket / pengiriman barang
Waktos pangirimanpoé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana urutan lengkep
pakakastest karasa, test torsi, uyah test ketahanan semprot, mékanis test ukuran, sertifikasi na jsb sakumaha per kedah Anjeun.
prosés pamariksaan:Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality

(1) Simkuring nganggo alat-alat CNC paling kacida maju dina pasaran pikeun ngolah bahan.
(2) Kami dilengkepan leuwih ti 60 sét jeung alat, sapertos:.... CNC lathes, CNC panggilingan, Jig grinders, punching, pangeboran, nyah, jig grinders, ID / OD grinders ,, beungeut grinders, sarta rupa grinders, saws sarta pamariksaan séjén peralatan.
(3) Alus jasa diobral dina jangka waktu pikeun duanana sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral ku Surelek, Telephone na raray kana raray

angkutan produk:


(1) Kotamadya Sukabumi pikeun Teu beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.

(2) Urang suplai baku atanapi fasteners non baku dina badag ukuran sarta kuantitas pak, kami geus terus ngaronjatkeun salaku urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers fastener pangalusna.

(3) Kami pisan customer fokus, ku kituna layanan palanggan kami téh kadua pikeun ngaping, urang bakal balik kaluar jalan urang tetep konsumén urang bahagia jeung ngabantu aranjeunna sapanjang jalan di acara saperti teu mirip masalah bisa lumangsung.

(4) Urang nawiskeun salaku loba informasi-gancang dina produk urang, lamun kitu anjeun gaduh patarosan anjeun hoyong diwaler dina salah sahiji produk urang punten ulah ragu ngahubungan kami.

FAQ:


1 Q :. Dupi anjeun tiasa ngirim kuring katalog anjeun sarta daftar harga?

A: Salaku urang kudu leuwih ti rébuan produk, éta téh bener teuas teuing ngirim sakabéh katalog na daftar harga pikeun anjeun. Mangga ngawartosan urang gaya Anjeun kabetot, urang bisa nawarkeun pricelist keur rujukan anjeun.

2. Q: Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?

A: 100 inspeksi% salila produksi. produk urang nu Certified kana standar kualitas internasional ISO9001, TS16949.

3. Q: bahan Naon produk tiasa nyadiakeun?

A: Karbon Steel, Galunggung Steel, steel Steel, Kuningan, Tambaga atanapi nurutkeun sarat Anjeun.

4. Q: Naon jaman pangiriman?

A: Kanggo produk di stock, urang tiasa ngilikan eta dina 7 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Pikeun urutan custom, dina 24 ton, waktos produksi nyaeta 20-35 poé sanggeus dikonfirmasi unggal rinci.

5. Q: Naon packing anjeun?

A: packing Normal kami geus bulking di Cartons, 25kgs / karton, 36cartons / Usuk. Urang ogé bisa pak produk nurutkeun sarat Anjeun.

6. Q: Naon ngeunaan nanaon?

A: Urang nu yakin pisan di produk urang, jeung pek we aranjeunna kacida alusna pikeun mastikeun barang dina panangtayungan ogé.

Ulah aya gangguan ngeunaan masalah naon kualitas saterusna, urang nyarankeun Anjeun pariksa barang sakali anjeun nampi aranjeunna. Lamun aya naon wae angkutan ruksak atawa kualitas masalah, ulah poho mawa gambar jéntré tur ngahubungan kami pas mungkin, urang bakal leres nanganan ka pastikeun leungitna anjeun pikeun ngurangan kana pangleutikna. lamun éta masalah urang urang resposible keur eta.

Mangga nyadiakeun produk nu peryogi parameter:


1. Anjeun peryogi nami produk:

2. Anjeun peryogi jumlah produk:

3. Anjeun peryogi bahan produk:

4. Anjeun peryogi spésifikasi produk:

Kusabab éta merenah bisa leuwih gancang mun masihan anjeun petik a. Hatur nuhun!

Ngahubungan Us Ayeuna!


Mun anjeun ngagaduhan sual atanapi sarat, mangga ulah ragu surélék kami, hatur nuhun.

Mangga wartosan kami pikeun informations leuwih lengkep. Ngabagéakeun anjeun datangna sarta didatangan cyber kami langsung.

spésifikasi produk


Ngaran Produkalus fastener m30 hex lila pabrik nut gandeng
standarISO, JIS, GB, ANSI, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
material1. Steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
2. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
4. Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
5. Beusi: 1213, 12L14,1215
6. Aluminium: Al6061, Al6063
ukuranM3-M60 atawa non-standar sakumaha pamundut & desain
Treatment permukaanZn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, Polandia, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, Chrome plated, Hot Deep Galvanize (HDG) jsb
kelas4.8,6.8,8.8,10.9,12.9,A2-70,A4-80;
wujudnurutkeun sarat konsumén '.
istilah pamayaran30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
mere nyahoMangga nyanggakeun nyaho ukuran, kuantitas, Bahan atanapi kelas, beungeut, Lamun husus jeung produk Non-baku, mangga nyadiakeun teken atawa Poto atawa Sampel ka kami
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!