Winrock

incoloy 800ht stud baud c / w hex nut beurat uns n08811

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » incoloy 800ht stud baud c / w hex nut beurat uns n08811

No.107-Incoloy 800HT Stud baud sinambung cw nut hex beurat UNS N08811

spésifikasi


Incoloy 800ht
800,800H, 800HT
screw, baud, stud baud, rod thread, washer. babak bar
kakuatan beubeulahan tinggi ngabdi
aya sasayogian

Specications


kelasUNSWerkstoff Nr.
Incoloy 800HN088101.4958
Incoloy 800HTN088111.4959

Catetan yén Komposisi kimia Incoloy 800HT bakal salawasna jadi dina watesan Incoloy 800H.

* Catetan watesan Incoloy 800H bisa atawa bisa jadi aya dina watesan Incoloy 800HT.

Pasipatan fisik


kelasdénsitaslebur Point
Incoloy 800H / 800HT8.0 g / cm31370 ° C-1400 ° C

Pasipatan mékanis


logam campuranKakuatan Tensilengahasilkeun KakuatanElongation
Incoloy 800H / 800HT450 N / mm²170 N / mm²35%

Ciri tina incoloy 800H / 800HT

kakuatan hawa tinggi
kakuatan beubeulahan tinggi ngabdi
Tahan ka oksidasi jeung carburization di lingkung suhu luhur
lalawanan korosi alus dina loba lingkungan asam
lalawanan alus mun loba atmospheres walirang-ngandung

Incoloy 800H / aplikasi 800HT

Étiléna boilers tungku quench
hidrokarbon cracking
Valves, fittings sareng komponenana séjén kakeunaan serangan corrosive ti 1100-1800 ° F
electric Industrial
alat-alat panas-nyampurkeun
Kimia sarta pétrokimia processing
Super-manaskeun sarta ulang pamanas di pembangkit listrik
kapal tekanan
exchanger panas

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar
Aplikasi: electric Industrial, alat-alat Panas-nyampurkeun jeung sajabana
Kelas: Incoloy 800ht
Ni (Min): 30
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 450
Elongation (≥%): 35
Jumlah modél: incoloy 800ht
Brand Nami: QFC.HPF
beungeut: caang atanapi black
dimension: ngaropéa
waktos pangiriman: 5-20 poé
bungkusan: baku pakét seaworthy
baku: ASTM
hastelloy baud: Hastelloy C276 / UNS N10276 / 2.4819


, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!