Winrock

incoloy 925 baud washers mété, alloy825 / 925 / 926 fastener.

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » incoloy 925 baud washers mété, alloy825 / 925 / 926 fastener.

No.59-Incoloy 925 baud washers mété, alloy825925 fastener

Spésifikasi jeung Bentuk


wujudASTM
Rod, bar jeung kawatB 805
Rod, bar jeung forgingB 637
Lempeng, sepré jeung stripB 872
pipe Seamless na tubeB 983

Poperty fisik


dénsitas8.08 g / cm3
rentang lebur1311-1366 centidegree

Komposisi kimia


%NiMoFeCuCrCMnSiPSTiNbAl
mnt42.02.522.01.519.51.90.10
max46.03.53.022.50.0301.000.500.0300.0302.40.500.50

Feature produk


Incoloy 925 mangrupakeun alloy nikel-beusi-kromium présipitasi-hardenable. Ieu ngagabungkeun kakuatan tinggi jeung lalawanan korosi Incoloy 825 urang alus teuing. Incoloy 925 sabagian tahan ka sulfida-ngainduksi cracking setrés, jeung stress-korosi cracking.

aplikasi


Handap-liang sareng komponenana ogé permukaan pikeun haseum produksi (ngandung hidrogén sulfida) minyak atah jeung gas alam.

Catetan


Incoloy mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Logam Special Corporation grup pausahaan.

alloy séjén anjeun bisa museurkeun


CMCOSTEEL ngabogaan rentang pinuh produk garis alloy dumasar nikel pikeun nyocogkeun tungtutan anjeun beragam, anu sasmita di handap ieu anu pohara populér dumasar kana eupan balik klien kami ', anjeun bisa museurkeun manjangkeun pasar domestik Anjeun.

Inconel Series
Hastelloy Series
Incoloy Series
Monel Series
nikel Series

Inconel SeriesInconel 718 / UNS N07718 / DIN W. Nr. 2.4668
Inconel 601 / UNS N06601 / DIN W. Nr. 2.4851
Inconel 625 / UNS N06625 / DIN W. Nr. 2.4856
Inconel 725 / UNS N07725
Inconel X-750 / UNS N07750 / DIN W. Nr. 2.4669
Inconel 600 / UNS N06600 / DIN W. Nr. 2.4816
Hastelloy SeriesHastelloy B / UNS N10001
Hastelloy B-2 / UNS N10665 / DIN W. Nr. 2.4617
Hastelloy C
Hastelloy C-4 / UNS N06455 / DIN W. Nr. 2.4610
Hastelloy C-22 / UNS N06022 / DIN W. Nr. 2.4602
Hastelloy C-276 / UNS N10276 / DIN W. Nr. 2.4819
Hastelloy X / UNS N06002 / DIN W. Nr. 2.4665
Incoloy SeriesIncoloy 925 / UNS N09925-Minyak
Incoloy 825 / UNS N08825 / NS142 / W.Nr 2.4858
Incoloy 800HT / UNS N08811 / W.Nr 1.4954
Incoloy 800H / UNS N08810 / W.Nr 1.4876
Incoloy A-286 / UNS S66286 / W. Nr. 1.4980
Monel SeriesMonel 400 / UNS N04400 / W.Nr 2.4360
nikel SeriesNikel 200 / UNS N02200 / W.Nr 2.40
Nikel 201 / GB / T N02201 / W.Nr 2.4060

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar
Aplikasi: Industri
Kelas: nikel Base Galunggung
Ni (Min): 42%
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 650
Elongation (≥%): 30
Jumlah modél: Incoloy 925
Brand Nami: CMCOSTEEL Galunggung


, , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!