Winrock

incoloy 925 stud baud c / w nut hex beurat

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » incoloy 925 stud baud c / w nut hex beurat

No.50-Incoloy 925 Stud baud sinambung cw nut hex beurat

Panjelasan Produk


1. Kelas: nikel, MONEL, INCONEL Galunggung, INCOLOY, HASTELLOY, duplex, NITRONIC, NIMONIC, jsb

2. Size: M6-M100, 1/4"-3-1/2"
3. Baku: ASTM / ASME / AISI, DIN, ISO jsb
4. Sertifikasi: ISO9001, SGS

Ngaran Produk
Mumpuni INCOLOY steel baja UNSN09925 STUD baud
material
INCOLOY Galunggung baja, stainless steel
warna
caang
standar
Din GB ISO ANSI ASTM
kelas
INCOLOY 800, 800H, 800HT, 825, 901, 925, 926
Brade
HPF, QFC
benang
kasar, Rupa
dipaké
Petrochmical, industri minyak jeung kimia jsb

Service kami


stock loba pisan bahan

Urang ngahasilkeun bahan Sunan Gunung Djati, sangkan bisa ngadalikeun pangiriman nu hadé.

nguji PMI sakumaha biasa

nguji PMI nya proses biasa urang sateuacan kiriman.

kualitas High

Lulus ISO9001: 2008 Sistim kualitas auténtikasi.

kualitas ensurance


HPF, produk QFC geus disatujuan ku ISO 9001: sertipikat 2008. mesin nguji oge well-dilengkepan, Analisis Kimia Tambo Minangkabau, Spectrograph, Karbon na Walirang Determinator, ultrasonic Inspection, Tensile sarta Sistem Test skéma, teu karasa tester. Kalayan kontrol kualitas alus, BDF ngéléhkeun pisan appreciates ti klien kami, kitu ogé jasa ramah disadiakeun.

kauntungan urang


15 taun pangalaman dina fasteners alloy husus

Kalawan leuwih pangalaman 15years specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.

Bisa fokus, janten profésional

HPF, QFC percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, BDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.

manajemén dewasa

HPF, QFC geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!