Winrock

incoloy 926 en1.4529 uns n08926 stop kontak sirah screw fastener

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » incoloy 926 en1.4529 uns n08926 stop kontak sirah screw fastener

No.9-Incoloy 926 EN1.4529 UNS N08926 sirah stop kontak screw fastener

1.Prompt & Profesional Tanggapan

2.Competitive & harga kredibel

3.High Quality & Pangiriman Fast

4.Customized Service (dihasilkeun nurutkeun gambar konsumén 'atawa sampel)

1. bubuka ringkes bahan

Tinjauan Incoloy 926 duplex


926 mangrupa alloy stainless steel austenitic boga komposisi kimiawi anu sarupa kalayan alloy 904L, eusi nitrogen na ieu 0.2% eusi molybdenum nyaeta 6.5%. Molybdenum sarta nitrogen eusi nyata ngaronjat résistansi of umuran jeung crevice korosi dina halida media.Meantime, nikel jeung nitrogén teu ukur ensures kuatna metallographical, tapi ogé ngurangan misahkeun trend intergranular dina prosés termal atawa prosés las hadé ti eusi nitrogen tina alloy nikel. 926 boga daya tahan korosi hususna dina klorida éta ion sedeng alatan résistansi korosi lokal unggulan sarta 25 alloy% nikel content.A rupa percobaan dina 10000-70000ppm tina konsentrasi klorida, PH 5-6, hawa 50-68 ° C operasi tina nu slurry tina kapur sistim FGD acara éta, sanggeus periode sidang 1-2 sataun, 926 alloy tanpa umuran jeung crevice corrosion.926 dina média kimiawi séjén ogé boga daya tahan korosi alus dina suhu jeung konsentrasi luhur tina media, kaasup asam sulfat, asam fosfat, gas asam, cai laut, uyah jeung acids.926 organik ngarupakeun bahan nu dipilih pikeun diréktori BAM Bab 6 tina "norma gudang barang bahaya na peti angkot" ku Berlin, Institute nasional Jerman pikeun bahan Panalungtikan sarta Tés (BAM). Sajaba ti éta, dina raraga boga daya tahan korosi pangalusna ngan lamun bahan nu aya dina kaayaan katuhu metallurgy sarta ngajamin kaayaan beresih.

pasipatan fisik


dénsitas8.1 g / cm3
titik lebur1320-1390 ° C

Pasipatan mékanis


statusKakuatan Tensile

Rm N / mm2

ngahasilkeun Kakuatan

RP0.2N / mm2

Elongation

A5%

92665029515

Bentuk sadia tina 1.4529


Lambaran & Plaste
Bar & Rod
Pipe & pipah (dilas & seamless)
Fittings (ie Flanges, dieunakeun-ons, blinds, weld-necks, kuir-sendi, necks las lila, welds stop kontak, elbows, tees, taratas, perlu disampurnakeun-tungtung, mulih, midang, crosses, reducers, nipples pipe na fasteners
Las Kawat na las éléktroda

Bahan Sadia séjén


A Stainless: 304,304L,310S,316,316L,316Ti,317L,321,347, 347H

B duplex: 2205, 254SMO, 904L, S31050, S17400

C Special: Galunggung 20, nikel 200, nikel 201, Monel 400, Incoloy 800, Incoloy 825;

Inconel 600, Inconel 625, Hastelloy C-276, Hastelloy C-4;

Hastelloy B-2, Galunggung 31, Galunggung-6XN


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!