Winrock

incoloy alloy 800 / 800h / 800ht thread bar pinuh

imah » produk » Non-Standar Fastener » incoloy alloy 800 / 800h / 800ht thread bar pinuh

No.8-Incoloy Galunggung 800 800H 800HT Full Thread Bar

Urang nawarkeun rupa-rupa komprehensif ngeunaan sagi genep Kepala Bolts, Stud Bolts, kacangan sarta séjén Fasteners.which dipaké sacara éksténsif dina sagala rupa Steel Struktural, Metal Buliding, Minyak & Gas, Tower & Kutub, Energy Angin, Téknik Mesin, Automobile, Imah Decorating, jsb. Ieu sadia dina béda wangun & ukuran na keur reckoned pikeun sagala rupa fitur anu bisa kayaning lalawanan korosi, akurasi dimensi na hirup layanan panjang

Incoloy Galunggung 800 / 800H / 800HT Full Thread Rod


Ngaran modél:Incoloy Galunggung 800 / 800H / 800HT Full Thread Rod
Bahan utama:Incoloy Galunggung 800 / 800H / 800HT
Gravitasi husus: 7.94
standar:ASTM B408,B564,ASTM B407,B514,B515,B751,B775,B829,ASTM A240,A480,ASTM B409,B906,ASTM B366
Sertipikat:GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008
Bisa cocog ROHS, SGS jeung perlindungan lingkungan
Rancang Prosés:Atah Bahan / QC / pos / Thread / HeatTreatment / Surface Treatment / QC Inspection / asihan na Packing / pengiriman barang
Service sampel:Urang tiasa nawiskeun sampel pikeun nguji.
jaminan:Urang pastikeun kami nyadiakeun produk bakal wareg pamundut 100 Anjeun%
Sanggeus-jualan Service:Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan
Paking jéntré:Biasana 25KG / karton, 36carton / pallet.Standard ékspor pallets kai.

Naon karakteristik Incoloy 800H / HT?


kakuatan hawa tinggi
kakuatan beubeulahan tinggi ngabdi
Tahan ka oksidasi jeung carburization di lingkung suhu luhur
lalawanan korosi alus dina loba lingkungan asam
lalawanan alus mun loba atmospheres walirang-ngandung

Galunggung 800 (UNS N08800) Komposisi Kimia,%

NiFeCrCuTiAlCMnSSi
30.0-35.039.5 mnt19.0-23.00.75 max0.15-0.600.15-0.600.1 max1.5 max0.015 max1.0 max

Galunggung 800H (UNS N08810) Komposisi Kimia,%

NiFeCrCuTiAlCMnSSi
30.0-35.039.5 mnt19.0-23.00.75 max0.15-0.600.15-0.600.05-0.10 max1.5 max0.015 max1.0 max

Galunggung 800HT (UNS N08811) Komposisi Kimia,%

NiFeCrCuTiAlCMnSSi
30.0-35.039.5 mnt19.0-23.00.75 max0.25-0.600.85-1.200.06-0.10 max1.5 max0.015 max1.0 max

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: Incoloy Galunggung 800 / 800H / 800H
Baku:. N0880, NS111,1.4876, ASNI, DIN, BS, ISO, jsb, ISO, DIN, ANSI, JIS, BS na Non-baku
Item Nami: Incoloy Galunggung 800 / 800H / 800HT Full Thread Rod M14
Bahan utama: Incoloy Galunggung 800 / 800H / 800H
Gravitasi husus: 7.94
Ukuran: M10-M200,3 / 8-8 "
Panjangna: 25-6000mm
Sampel: Dupi nawiskeun sampel bebas keur test
Sertipikat: ISO9001: 2008, ROHS, SGS jeung lingkunganana panyalindungan
Paking jéntré: Biasana 25kg cartons stud hideung


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!