Winrock

inconel 625 fasteners di nikel

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » inconel 625 fasteners di nikel

No.71-625 fasteners inconel di nikel

fasteners 625 inconel di nikel


Dina naon formulir téh alloy nikel Inconel 625 sadia di SOONV?

lambaran
piring
Bar / rod
Pipe & pipah (dilas & seamless)
Kawat / cingcin
screws / bolts
valves / korsi

Naon karakteristik Inconel 625?


kakuatan ngabdi-beubeulahan tinggi
Oksidasi tahan ka 1800 ° F
Seawater umuran jeung crevice tahan korosi
Salawasna klorida cracking ion stress korosi
Non-magnét

Dina aplikasi naon ieu Inconel 625 dipaké?


Sistem ducting Pesawat
Aerospace
Sistem engine knalpot jet
Sistem dorong-reverser Engine
alat-alat seawater husus
alat-alat proses kimiawi

Fabrikasi kalawan Inconel 625


Galunggung 625 boga unggulan ngabentuk jeung ciri las. Ieu bisa jadi ngajalin atanapi panas hawa nyadiakeun digawé dijaga dina rentang ngeunaan 1800-2150 ː F. Ideally, ngadalikeun ukuran sisikian, rengse operasi panas kerja nu kudu dipigawe di tungtung handap tina rentang hawa. Kusabab ductility na alus, alloy 625 ogé gampang dibentuk ku kerja tiis. Sanajan kitu, alloy nu teu perlakuan annealing gancang jadi panengah karya-heuras bisa jadi diperlukeun pikeun komponén ngabentuk operasi kompléks. Dina raraga balikkeun kasaimbangan pangalusna sipat, sadaya bagian digawé panas atawa tiis kudu annealed tur gancang leuwih tiis. alloy nikel Ieu bisa dilas ku duanana métode las manual tur otomatis, kaasup arc tungsten gas, arc logam gas, beam éléktron na las lalawanan. Ieu némbongkeun ciri restraint las alus.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!