Winrock

inconel 625 rod thread / buleud bar

imah » produk » Non-Standar Fastener » inconel 625 rod thread / buleud bar

Inconel 625 rod thread babak bar

alloy husus Inconel 625 (UNS N06625)


stype kawat, strip, bar, pipa, sepré
Kelas Inconel 600, 625, 718, Inconel 625, DIN 2.4856, Hastelloy B, C276, X, Incoloy 800,925,926

komposisi Inconel 625 Kimia


logam campuran
%
Ni
Cr
Mo
Nb + N
Fe
Al
Ti
C
Mn
Si
Cu
P
S
625

Mnt.

58
20
8
3.15
Max.
23
10
4.15
5
0.4
0.4
0.1
0.5
0.5
0.5
0.015
0.015

Sipat Inconel 625 Pysical


dénsitas
8.4 g / cm³
titik lebur
1290-1350 ° C

Sifat mékanis nu Inconel 625 Galunggung m inimum dina suhu kamar


kaayaan Galunggung
Kakuatan regangan
Rm N / mm²
kakuatan ngahasilkeun
Sunda P0. 2N / mm²
Elongation
A 5%
Brinell teu karasa
HB
625
760
345
30
≤220

Ciri saperti dihandap


1. lalawanan korosi Alus tina rupa béda média dina duanana oksidasi jeung réduksi lingkungan.
2. lalawanan Alus tina umuran jeung crevice korosi, sarta moal lumangsung stress korosi cracking kusabab klorida.
lalawanan 3.Excellent tina kinerja asam korosi anorganik, kayaning asam nitrat, asam fosfat, asam sulfat, asam hidroklorat jeung campuran asam sulfat jeung asam hidroklorat.
4. lalawanan korosi Alus tina rupa béda kinerja campuran asam anorganik.
5. lalawanan korosi hade rupa-rupa kadarna asam hidroklorat nalika hawa nepi ka 40 ° C.
6. machining alus na las, teu weld cracking sensitipitas.
7. Gaduh tekanan wadah auténtikasi keur hawa témbok antara -196 ~ 450 ° C.
8. Larapkeun keur pangluhurna baku VII uas lingkungan asam ku NACE (Bapak-01-75) otorisasi.

Struktur Inconel 625 Metalurgi


625 mangrupakeun struktur kisi kubik raray-dipuseurkeun. Ngaleyurkeun kaluar granule karbon jeung instability fase kuarternér, teras robah ka stabilitas Ni3 (NB, Ti) trimetric kisi sabudeureun 650 ° C sanggeus lila pelestarian panas. nikel-kromium kakuatan bakal eusi kinerja mékanis dina leyuran kaayaan bari ngurangan plasticity nu.

lalawanan Inconel 625 korosi


625 sorangan a lalawanan korosi pohara alus dina loba media, utamana ku résistansi alus teuing pikeun umuran, crevice korosi, korosi intercrystalline, sarta ngahupus ajén dina oksida, ogé lalawanan alus mun korosi asam anorganik, kayaning asam nitrat, asam fosfat, asam sulfat jeung asam hidroklorat . 625 bisa nolak korosi asam alkali jeung organik dina oksidasi jeung réduksi lingkunganana. Pangaruh resists ngurangan klorida cracking stress korosi. Biasana aya korosi di laut-cai jeung industri lingkungan saprak lalawanan korosi tinggi ka laut-cai na salting cair, kitu ogé dina suhu luhur, tanpa sensitipitas salila las. 625 boga daya tahan kana oksidasi jeung carbonizing di lingkung statik sarta siklus, ogé hacve lalawanan nu korosi klorin.

médan Inconel 625 Aplikasi


Soften annealing alloy karbon low 625 loba dipaké dina industri prosés kimiawi, résistansi korosi alus jeung kakuatan tinggi dijieun hiji pilihan alus keur bagian struktural. 625 gaduh aplikasi di laut-cai keur stress mékanis lokal ngagantelkeun.

Inconel 625 widang aplikasi has sakumaha dihandap


1 .The organik prosés kimiawi bagian ngandung klorida, utamana dina ngagunakeun katalis klorida asam.
2. The digester na bleacherin pamakéan bubur kertas jeung kertas nyieun industri.
3.Absorption munara, ulang manaskeun, impor dewan gas, kipas, Blénder, fin cai adil, flue jeung saterusna keur maké di sistem desulfurization gas flue.
4. Parabot sarta bagian dina ngagunakeun lingkung gas haseum.
5. asam asétat na anhidrida generator réaksi
6. cooling asam sulfur


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!