Winrock

inconel 718 625 600 601 ketok hex stud baud na nut fastener M6 M120

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » inconel 718 625 600 601 ketok hex stud baud na nut fastener M6 M120

inconel 718 625 600 601 ketok hex stud baud na nut fastener M6 M120

kaunggulan konci kami ngawengku:

Quality
kalenturan
pangalaman internasional
Dina waktos deliveries
jasa pangiriman ngarecahna

fasteners husus pikeun nyocogkeun sarat konsumén ':

pikeun gambar
Pikeun spésifikasi customer
Kalawan nguji tambahan
Dina bahan ilahar
Kalawan threads ilahar
Fasteners dina bahan tinangtu dijieun pikeun standar dimensi internasional.

bentuk thread: Sadaya fasteners bisa disadiakeun kalawan bentuk thread di handap.

Kursus métrik

UNC, BSW, ACME

métrik Rupa

UNF, BSF, UN8.UNS

jenis Fastener bisa nyadiakeun

Bolts Stud

ANSI B16.5

DIN976

BS4882

Studding

DIN975

660D

Hex bolts & blanks

ANSI B18.2.1

DIN931

Stop kontak capscrews & blanks

ANSI B18.3

1960 runtuyan

DIN912

kacangan Hex

ANSI B18.2.2

DIN 934H = D

12 titik ferry bolts sirah

IFI 115

Fastener TipeBaud, kacang, Washers, screw jeung saterusna
materialalloy-suhu luhur: ASTM A453 660 A / B / D

Duplex & Super duplex: UNS S31803, UNS S32760, UNS S32750 jsb

runtuyan Incoloy: Incoloy 925, Incoloy 825, Incoloy 800, Incoloy 800H, Incoloy 800HT jsb

runtuyan Hastelloy: Hastelloy B, Hastelloy C-276, Hastelloy C-22, Hastelloy C-4 jsb

runtuyan Monel: Monel 400 & Monel K500

runtuyan nikel: Nikel 200 & nikel 201

runtuyan Inconel: Inconel 718, Inconel 625, Inconel 600, Inconel 601 jsb

runtuyan Nitronic: Nitronic 50 & Nitronic 60

Galunggung tambaga: Silicon Perunggu, Aluminium Perunggu jeung sajabana

titanium: Galunggung 904L, alloy 20, Nimonic 80A jsb

ukuranM6-M120
SurfacePolos, Hideung, Séng, Hot dipped Galvanized, CR3 + Séng, CR6 + Séng Bodas / Blue / Konéng Séng, Dacromet, Nickle Plated, Cadmium Plated, jsb
aplikasiMinyak & Gas, Petra-kimia, generasi Power, lepas pantai, Nuklir, Pertahanan, rékayasa beurat, Otomatis motif
teknologiCNC lathes, CNC panggilingan, Ngetok, CNC balik, CNC pangeboran, CNC grinding, CNC boring, Kawat motong, Forging
bungkusanKai bisi / karton / tas nilon atawa nurutkeun syarat konsumén '

CATETAN: bagian The didieu ngan mintonkeun kamampuan ngolah urang, lamun nasabah ngagaduhan bagian padika ngolah sarupa, mangga ngirim urang nu gambar na spésifikasi pikeun petik akurat urang. Jeung harga ditémbongkeun di luhur téh keur rujukan wungkul, dina konsumén bisi museurkeun deui, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Q1.Are Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami produsén profésional ti Fastener kalawan pangalaman leuwih 10 taun '.

Q2. Anjeun nyadiakeun sampel? Éta bébas atawa tambahan?

Lamun Anjeun hoyong pariksa sampel kahiji, anjeun kudu mayar muatan sampel sarta muatan nu bakal

refunded ka anjeun nalika Urutan massa geus dikonfirmasi.

Q3. Kumaha carana ngaropea produk anjeun?

1) .Send gambar anjeun atanapi sampel aslina.

2) .Specify rupa bahan jeung beungeut perlakuan.

Q4. Dupi abdi tiasa nambihan logo kuring dina produk éta?

Sumuhun, urang tiasa nambahkeun logo anjeun dina produk.

Q5. Dupi anjeun nyieun desain kuring?

Sumuhun, OEM / ODM geus tampi, sarta ulah ngarasa Luncat ka kirimkeun kami gambar. Upami diperlukeun, kami bisa

tetep design Anjeun bisa kajaga dina hukum.

Q6.What istilah mayar anjeun nampi?

T / T, L / C, Western Union, PayPal, Trade jaminan ditarima, jadi ngan hayu

kami nyaho nu merenah pikeun anjeun.

Catetan: 30% deposit anu diperlukeun saméméh produksi, kusabab urang ngalakukeun produk ngaropéa pikeun klien kami bisa ngajual eta batur, kudu ngurangan résiko urang. Mudahan anjeun bisa ngarti.

Q7. Naha pilih kami?

1) .More ti pangalaman manufaktur • ISO sertifikasi 10 sataun urang / TS16949

2) .OEM / ODM jasa ditawarkeun • urutan Leutik katampa

3) .Direct harga pabrik • More kalapa

Keluhan 4) .High Quality • Zero

5) Paké ERP pikeun ngatur parusahaan

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!