Winrock

inconel 718 Allen baud, stop kontak cap screw

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » inconel 718 Allen baud, stop kontak cap screw

No.83-Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw

Wincik Inconel 718 Allen baud, stop kontak Cap screw


material :super baja duplex (S32750, S32760, jsb), husus 310S steel austenite, 347H, 317L, 904L, 254SMO na alloy20, monel400, monel425, inconel600 / 625 / 718 / X-750; incoloy800 / 800H, 825, hastelloy C22, C276, B3, X; titanium alloy, alloy aluminium, jsb atanapi sakumaha tungtutan anjeun
kualitas:top Quality
ukuran:sagala ukuran, dumasar kana urutan Anjeun
standar:DIN, ASME, ISO, BS, GB, Non-baku
Kawijakan sampel:sampel bébas lamun di stock
profésional:Kami husus dina produk fastener leuwih 15 taun pangalaman di widang ieu
Waktos pangiriman :dumasar kana kuantitas urutan

Inconel 718 mangrupakeun hardenable alloy dumasar-nikel présipitasi dirancang pikeun nembongkeun ngahasilkeun exceptionally tinggi, tensile tur ngabdi-beubeulahan sipat dina suhu nepi ka 1300 ° F. Respon umur-hardening sluggish of alloy 718 idin annealing na las tanpa hardening spontan dina mangsa panas tur cooling. alloy ieu weldability unggulan lamun dibandingkeun jeung superalloys nikel-base hardened ku aluminium sarta titanium. alloy ieu geus dipaké pikeun mesin jet na-speed tinggi airframe bagian kayaning roda, ember, spacers, sarta bolts suhu jeung fasteners.

Karakteristik Inconel 718:


Sifat mékanis nu alus - tensile, kacapean sarta ngabdi-beubeulahan
Ngahasilkeun kakuatan tensile, ngabdi, sarta beubeulahan sipat kakuatan anu exceedingly tinggi
Kacida tahan ka klorida jeung stress sulfida korosi cracking
Tahan ka korosi cai jeung klorida ion cracking stress korosi
suhu luhur tahan
Umur-hardenable kalawan sipat unik tina respon sepuh slow nu idin pemanasan sarta cooling salila annealing tanpa bahaya cracking.
Alus las ciri, tahan masangkeun umur weld cracking


, , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!