Winrock

inconel 825 fastener / alloy 825 fastener

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » inconel 825 fastener / alloy 825 fastener

No.82-inconel 825 fastener alloy 825 fastener

komposisi Incoloy 825 Kimia


logam campuran

%

Ni

Cr

Fe

C

Mn

Si

Cu

Mo

Al

Ti

P

S

825

Mnt.

38

19.5

kasaimbangan

1.5

2.5

1.0

0.6

Max.

46

23.5

kasaimbangan

0.05

1

0.5

3

3.5

0.2

1.2

0.02

0.03

Sipat Incoloy 825 fisik


dénsitas

8.1 g / cm³

titik lebur

1370-1400 ° C

Sifat mékanis nu mi nimum (dina suhu kamar)


kaayaan Galunggung

Kakuatan regangan
Rm N / mm²

kakuatan ngahasilkeun
Sunda P0. 2N / mm²

Elongation
A 5%

Brinell teu karasa
HB

825

550

220

30

≤200

Incoloy 825 ciri saperti dihandap


kaayaan Galunggung

Kakuatan regangan
Rm N / mm²

kakuatan ngahasilkeun
Sunda P0. 2N / mm²

Elongation
A 5%

Brinell teu karasa
HB

825

550

220

30

≤200

Incoloy 825 ciri saperti dihandap


1. Alus stress korosi cracking kinerja lalawanan
2. lalawanan alus keur umuran jeung crevice korosi kinerja
3. Alus anti oksidasi jeung kinerja asam panas non-oxidzing
4. kinerja mékanis alus dina duanana suhu kamar tur nepi ka 550 ° C
5. Boga ngabuktoskeun kaaslianana wadah tekanan lamun suhu pabrik nepi ka 450 ° C

Struktur Incoloy 825 Metalurgi


Galunggung 825 mangrupakeun struktur kisi kubik raray-dipuseurkeun.

lalawanan Incoloy 825 korosi


Galunggung 825 mangrupa alloy proyék sadaya-Tujuan, mibanda daya tahan korosi alus tina sipat logam asam sarta alkali dina duanana oksidasi jeung réduksi lingkungan. Eusi nikel tinggi dijieun kalawan kinerja lalawanan cracking éféktif stress korosi.

Galunggung 825 mibanda daya tahan korosi unggulan di rupa béda tina media, kayaning asam sulfat, asam fosfat, asam nitrat jeung asam organik, logam alkali kayaning natrium hidroksida, kalium hidroksida, jeung asam hidroklorat. A-rupa korosi média nuklir-ngaduruk dissolver acara 825 prpperty terpadu tinggi, kawas asam sulfat, asam nitrat jeung kalium hidroksida aya sagala kaayaan dina alat sarua.

médan Incoloy 825 Aplikasi


Galunggung 825 lega dipaké dina rupa-rupa widang industri yén suhu kerja teu leuwih ti 550 ° C.

Incoloy 825 widang aplikasi has


1. pamakéan pabrik asam sulfat keur pipa panas, wadahna, karinjang, ranté jeung saterusna.
2. Cooling exchanger panas, sistem pipa produk laut na pipa gas lingkungan asam.
3. Panas exchanger, mesin uap, cuci, pipe impregnation, jsb keur ngahasilkeun asam fosfat
4. pemurnian minyak di exchanger panas hawa
5. proyék dahareun
6. prosés kimiawi

1.Inconel Galunggung (Inconel718, Inconel 625, Inconel 725, InconelX- 750, Inconel600, Inconel690, Inconel601, Inconel 617ect)
2.Incoloy Alloy (Incoloy 825,Incoloy 800,Incoloy800H,Incoloy800HT,Incoloy901,incoloyA-28,incoloy925/926)
Basis 3.Cobalt Superalloy (Hayness188 / GH5188, Hayness25 / Galunggung L605, Co50, jsb)
4.Precision alloys(Ni36,4J29,1J79,4J42,4J50,1J22)
5.Hastelloy alloy (Hastelloy C-276, Hastelloy B, HastelloyG30, HastelloyB3, HastelloyC-22 HastelloyX, Hastelloy C-4)
6.Monel alloy (Monel400, MonelK500)
7.Permalloy alloy (1J79.1J85)
8.Nimonic alloy (Nimonic 90, Nimonic 80A, Nimonic 75, Nimonic 60)
Galunggung 9.Waspaloy na Bahan séjén


,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!