Winrock

suplai fasteners mékanis badag tinggi srenght hex baud beurat jeung nut

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » suplai fasteners mékanis badag tinggi srenght hex baud beurat jeung nut

suplai fasteners mékanis badag tinggi srenght hex baud beurat jeung nut

1. Baku: DIN ANSI B18.2.1, BSW, JSB ans ISO baku atawa non-standar sakumaha pamundut & Desain.

2. Bahan: baja Karbon, Galunggung baja, stainless steel atanapi nurutkeun merlukeun.

3. Kelas tina hex baud na nut: kelas 4.8, Grade6.8, Grade8.8, Grade10.9, Grade12.9.Inch baku: Grade2, Grade5, Grade8, B7.stainless baja, A2-70, A4-70, A4-80

4. Dimension: ukuranana sameter ti 4mm-100mm, ukuranana inci tina 1 / 8 "-4

5. OEM & ngaropea produk non-standar ngabagéakeun.

6. perlakuan beungeut: Userboxtop, hideung réngsé, Séng plated (Galv), dip Hot Galvanized, nikel, fosfat hideung, DACROMET palapis, jsb

7. Packing of hex baud na nut: packing Umum: 20-25Kg per karton, 36-64Carbon / Usuk. atanapi accoding ka sarat

8. waktos pangiriman: dina poé 7 atanapi dumasar kana kuantitas Anjeun.

9. Kauntungan urang: Urang aya manufactuer profésional, nawiskeun kadali kualitas hadé & harga na Service

Dimensi rinci conto:

A. DIN933

din933 pinuh threaded hex baudunit:mm
diameterpitchks
ABmaxmnt
max (A)mntmaxmntAB
M40.72.922.6832.876.786.64
M50.83.653.653.743.2687.787.64
M614.153.854.243.76109.789.64
M714.954.655.044.561110.7310.57
M81.255.455.155.545.061312.7312.57
M101.56.566.226.696.111716.7316.57
M121.757.687.327.797.211918.6718.48
M1428.988.629.098.512221.6721.16
M16210.189.8210.299.712423.6723.16
M182.511.7211.2811.8511.152726.6726.15
M202.512.7212.2812.8512.153029.6729.16
M222.514.2213.7814.3513.653231.6131

B. DIN931

din931 hex baudunit:mm
diameterpitchbdss
L <125125 <L <200L> 200maxmntmaxmnt
M40.71447
M50.8162258
M611824610
M712026711
M81.2522280.813
M101.52632451017
M121.753036491219
M1423440531422
M1623844571615.62423.2
M182.54248611817.62726.2
M202.54652652019.53029.2
M222.55056692221.53231
M2435460732423.53635

FAQ


Q1: Dupi anjeun hiji parusahaan dagang atawa pabrik?
A1: Urang aya pabrik, urang méré harga pabrik sarta mangga buka anjeun wilujeng sumping.

Q2: Kumaha mun ngajamin aturan Quality of Bagian Industrial?
A2: kami ISO 9001: teguh Certified 2008. urang boga sistem terpadu pikeun bagian industri kadali kualitas. Simkuring gaduh IQC (asup kadali kualitas), IPQCS (dina prosés bagian kadali kualitas), FQC (ahir kadali kualitas) jeung OQC (kaluar-akang kadali kualitas) ngadalikeun unggal prosés produksi bagian industri.

Q3: Naon Kauntungannana Bagian anjeun pikeun Produk Industri?
A3: Kauntungan kami nyaeta harga kalapa, pangiriman saum sareng kualitas luhur. karyawan urang nu pancénna-berorientasi, ramah-berorientasi sarta getol-berorientasi. produk bagian Industrial kami anu diulas ku kasabaran ketat, lemes finish jeung kinerja lila-hirup.

Q4: pengiriman barang naon cara pamakéan urang?
A4: Umumna diomongkeun, urang bakal make UPS atanapi DHL kana kapal produk. konsumén urang bisa ngahontal produk dina 3 poé.
Mun produk anu beurat beurat jeung volume badag, urang bakal ngilikan aranjeunna ku laut. cara kieu bisa nulungan nasabah urang pikeun ngahemat loba duit.

Q5: bahan Naon tiasa ngadamel?
A5: Kuningan, parunggu, tambaga, stainless steel, baja, aluminium, titanium, nilon sarta plastik.

Q6: Dupi gambar kuring jadi aman sanggeus anjeun meunang eta?
A6: Sumuhun, urang moal ngaleupaskeun design anjeun ka pihak katilu iwal kalawan idin Anjeun.

Q7: Dupi perusahaan gaduh jaminan dagang?
A7: Sumuhun, urang nyadiakeun jaminan dagang téh 10000USD

Q8: Kumaha ngeunaan harga anjeun?
A8: Urang Non-baku pabrik screw fastener nu ngaropéa produksi langsung. Urang ngaleungitkeun biaya antara ku gawé bareng nu produsén bahan baku sarta pabrik pengolahan prosés saterusna, pikeun ngahontal kualitas pangalusna sarta lumrah pabrik harga Unit.

Q9: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun sampel bebas?
A9: Urang boga leuwih ti model 6000 produk ngaropéa di stock. sampel bebas disadiakeun pikeun maranéhanana di stock .You ngan kudu nanggung biaya angkutan barang.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!