Winrock

panganyarna baku din6885a paralel konci duplex 2205 konci aci

imah » produk » panganyarna baku din6885a paralel konci duplex 2205 konci aci

No.54-panganyarna Standar DIN6885A Parallel duplex Key 2205 aci Key

Panganyarna Standar DIN6885A Parallel duplex Key 2205 aci Key 1.4404 bolts washers kacangan

standarukuranmaterialperlakuan permukaanngetik
DIN68852mm-100mm

baja karbon,

atawa stainless steel

oiledtipe A: duanana babak tungtung

tipe B: duanana mungkas datar

nyarios: tipe C nu avaliable, datar tungtung

Desain customer bisa dihasilkeun nurutkeun gambar nu

Kami pabrik profésional, anu ngahususkeun dina screws judul tiis, baud stud, paralel konci, patempatan machining, stamping bagian jsb Pikeun kualitas alus, produk urang geus diékspor ka loba nagara sapertos Jerman, Iran, Turki, Polandia, Egpyt, AS , teras salajengna.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: DIN6885A
Bahan: steel Steel / karbon Steel
Baku: Din6885A
Ukuran: 2mm-100mm
Aplikasi: Equipment Mechanical
Packing: kotak <carto <Usuk
MOQ: 200pcs
perlakuan beungeut: Hardening
Finish: Userboxtop
Sertipikat: ISO 9001: 2008
Warna: warna mormal


, , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!