Winrock

harga low pipa stainless steel u baud a2, a4

imah » produk » harga low pipa stainless steel u baud a2, a4

harga No.16-Low pipa steel Steel u baud A2, A4

Rincian produk


ngaran:U-baud
bahan:Steel Steel 304
standar:/
thread:métrik Maddang
Diameter:M5 mun M12
panjang:14 ka 76
Gaya sirah:teu sahiji bae
Treatment beungeut:caang
sasmita:A2-70
Thread arah:leungeun katuhu
Thread Angle:60 °
Go gaugeOK
No-Go gaugeOK
sertifikasi:ROHS, ngahontal
packing:kotak leutik / karton, Cartons PCplus / Usuk, Gunny Kantong.

Service kami


harga & dagang jasa parusahaan 1.Factory
Ngahususkeun dina fasteners pikeun 15 taun, urang sorangan pabrik 1 jeung pabrik kerjasama 5 kalawan parabot canggih tur pagawe ogé dilatih, leuwih 10 staf profésional di tim dagang, urang bisa nyadiakeun Anjeun harga kalapa jeung layanan alus teuing.

2.One eureun meuli
Simkuring gaduh 50,000 jinis fasteners pikeun konsumén urang, ku standar DIN, ISO, GB, JIS, ASME na ANSI, ngarojong non-baku, gambar custom.

pangiriman 3.Timely
Simkuring gaduh saham kacukupan keur nasabah urang, ku rojongan ti 3000square gudang méter.

4.Small mesen ditarima
Simkuring nampi kuantitas urutan leutik saméméh kerjasama formal.

5.Professional Service:
Kalayan rojongan ti tim téknis profésional urang, urang kudu gambar individual pikeun kalolobaan produk.
Urang nawiskeun sagala jinis jasa OEM & ODM.

wates kiridit 6.High:

Aya $ 64000 Corporation kiridit keur parusahaan urang. Éta hartina mayar anjeun, kualitas sarta waktu kalungguhan bakal teu masalah

sampel 7.Free:
Urang nawiskeun sampel bebas pikeun klien kami dipariksa kaluar kualitas hébat urang jeung workmanship.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: U-bopipe u baud
Baku: DIN
Bahan: steel Steel 304 / 316
Thread: kasar métrik
Diaméterna: M5 mun M12
Panjangna: 14 mun 76
Treatment beungeut: caang
Sasmita: A2-70, A4-70
Thread abah: leungeun Katuhu
Thread Angle: 60 °
Sertifikasi: ROHS, ngahontal


,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!