Winrock

M3, M6 titanium screw screws sirah datar stop kontak sirah cap titanium flange pikeun bedah tulang tonggong

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » M3, M6 titanium screw screws sirah datar stop kontak sirah cap titanium flange pikeun bedah tulang tonggong

M3, M6 titanium screw screws sirah datar stop kontak sirah cap titanium flange pikeun bedah tulang tonggong

Panjelasan Produk

Naon kaunggulan HPF urang?

1. Kami produsén langsung

2. Jaminan kualitas: ISO9001-2008 Certified TUV SGS, CE Certified, prosés téhnologi dewasa / Sistim

3. Profésional Téknik kamampuhan
4. harga lumrah jeung kalapa
5. Duanana pesenan leutik sarta pesenan badag anu tampi

6. Leuwih ti 20 taun pangalaman di industri machining precision.
7. Tim desain profésional sarta tim jualan internasional pikeun layanan anjeun
8. jasa perawatan

Ngaran ProdukCustom dijieun bagian machining CNC
materialBeusi sténless; aluminium; kuningan; tambaga; baja karbon; baja alat
perlakuan SufaceBlackening, polishing, anodize, Chrome plating, séng plating, plating nikel, grinding ...
jaminan kualitasISO9001: 2008 Certified / SGS / TUV
teken formatkarya padet, Pro / Insinyur, AutoCAD, UG, PDF ...
alat-alat dipakemesin Turing Japan 5 sumbu-TSUGAMI-B-038T CNC
Puseur machining Japan Gama 4 sumbu-dmn-650
Grinders bore Cylindrical
kawat nyah
Magnét mesin grinding / grinding machining Geter
open
mesin beberesih Ultrosonic
mesin packing Vaccum
alat pamariksaanVMS2.5d mesin ngukur
mikroskop alat Japan Mitutoyo
Japan Mutitoyo digimatic mikrométer
Japan Mutitoyo karasa terster
calipers Japan Mutitoyo
Japan Mutitoyo dipencét indikator
Japan Mutitoyo jangkungna ukur alat
Japan Mutitoyo tubular jero mikrométer
platform marmer Japan
Balik No Go gauge
Éléktronik tampilan caliper gauges Ring digital
industri dipakémesin; alat-alat tugas beurat; alat éléktronik; suku cadang Otomatis; telekomunikasi optik ...

Kumaha ngeunaan patempatan machining anjeun?

Dijieun ku mesin 4 / 5 sumbu cnc canggih tur precision tinggi ngukur equipments pikeun mastikeun kualitas pikeun unggal bagian anjeun.

Sampurna perlakuan beungeut: Blackening, polishing, anodizing, Chrome plating, séng plating, plating nikel, grinding jsb

Kualitas Certified: ISO9001: 2008 / SGS.

System Control kualitas

IQC: Control Quality asup
IPQC: Inprocess Control Quality
OQC: Control Quality kaluar
Inspeksi Laporan saméméh kiriman
bijil bahan

FAQ

1. Naon kaunggulan anjeun?

-Always mahluk dipercaya, Profesional sarta proaktif.

-More ti 20 taun di industri machining precision CNC.

mesin Tsugami CNC -Japan, kalayan motong ujung solusi CNC.

-ISO9001: sistim kontrol 2008 Quality, urang moal ukur nyadiakeun produk mumpuni, tapi ogé ngeunaan miara permukaan pilari sampurna.

2.What garansi yén anjeun bakal nyieun eta sakumaha alus salaku urang ngalakukeun?

Urang bisa ngirim 1 ~ 3 PCS sampel ka anjeun pikeun persetujuan, upami kualitas nu mangrupa OK, urang baris lumangsungna kalawan bisnis urang. Simkuring salawasna mariksa sadaya spes ditémbongkeun dina gambar, sarta bisa nawiskeun Inspection Laporan ka anjeun.

3. Nalika kuring bakal nampi cutatan jeung informasi?

Tim kami baris ngalaporkeun dina jam 12.

4. Kumaha lamun kuring teu boga gambar a?

Mangga ngirim urang poto mariksa, jeung sampel, urang bakal ngadamel gambar dina format CAD, Proe, UG atanapi Solidworks pikeun persetujuan Anjeun.

5. Sabaraha lami abdi bakal meunang sampel anjeun?

Gumantung kana bahan jeung desain, 5 mun 10 poé.

6.What Éta urutan Anjeun kuantitas minumum (MOQ)?

1 sapotong, kuantitas urutan leutik nu ngabageakeun.

7.How anjeun ngeunaan miara logistik teh?

Urang damel raket pisan jeung calo logistik, sok meunang

paling aman tur ékonomi solusi ngeunaan pangiriman express, kiriman hawa atawa kiriman laut.

8. Lamun nyieun patempatan salah, anjeun ngabalikeun duit duit?

Lamun bagian anu salah, urang bakal mulang ka duit Anjeun atawa bisa nyieun patempatan bener ka anjeun deui.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Baku: ANSI, DIN7971, DIN7972DIN7973
Bahan: alloy titanium
Téhnik: cnc machining
Sirah Tipe: Datar, pan, kawung, buleud, beungkeutan
finish: Séng plat polos finish, tambaga plated, nikel plated, jsb
Kelas: titanium murni, Gr2, Gr5, Gr7 titanium alloy
Sertipikat: ISO9001: 2008
Sampel waktos kalungguhan: 15 poé
Service: OEM ODM

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!