Winrock

dilakukeun dina china kuningan precision bolts panon ngaropéa baja

imah » produk » adat Fastener » dilakukeun dina china kuningan precision bolts panon ngaropéa baja

Made in Cina kuningan precision bolts panon ngaropéa baja

material

karbon Steel

Steel Steel SS304, SS316 jsb

Treatment panasTempering. Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving
teu karasa

Karbon Steel: HRC2 ~ 32 HRC32 ~ 39 HRC39 ~ 44
Tamansari finishSéng, nikel, Perunggu, Tambaga, fosfat, Oksidasi hideung, Passivation, Tin, Dacromet, Emas, Chrome, Silver, Parkerising, alloy séng-nikel plated jsb
dimension StandarISO, GB, DIN, JIS, ANSI, BSW atawa basa dina gambar atanapi Sampel
spésifikasi jajaranM4 ~ M36, panjangna: 20 ~ 300mm
wangun sirahHex Kepala, jsb

jenis supirNO atanapi Phillips atanapi slotted

Istilah bisnis

sampel sadiasampel 1.The téh haratis lamun urang boga tooling aya, anjeun ukur perlu mayar ongkos angkutan barang nu .Sample bakal disadiakeun dina 7 mun 10 poé berpungsi.

2.If produk teu-baku jeung aya inventory tooling aya, Biaya kapang diperlukeun prepaid, lajeng bébas sampel kirang ti 200pcs bakal disadiakeun dina 10 mun 15 poé gawé anjeun gé mayar biaya angkutan barang wungkul.

MOQ1. urang nampi urutan test pikeun kuantitas leutik tapi teu kurang ti PCS 1000

2. kami méré informasi wadahna keur rujukan anjeun.

IncotermsEXW Dongguan (FCA), FOB Shenzhen, CNF, CIF.DDU
watesan pamayaranAccept sagala istilah pembayaran kayaning T / T, D / P, D / A, sanajan ngajual on kiridit
pak-pakan1.1000pcs / kantong plastik, 20kgs / karton, teras ku Usuk kai,

Ukuran 2.Carton: 28cm * 18cm * 13cm,

3.Wood ukuranana Usuk: 118cm * 113cm, Beurat: 700 ~ 800Kg PCplus: 0.8 kubik

4.The beurat 20FT Wadahna: 20 ~ 25 ton

5, Salaku sasuai ka nu Anjeun

kalungguhan TimeDina 20-25 poé sakumaha biasa
garansi1.We taktak kamampuh dumasar kana kategori produk nangtukeun nanaon, sarta ngajamin leuwih ti 18 bulan.

2.We ulah nganggap tanggung jawab karuksakan nu disababkeun ku teu langsung, acara teu kahaja di kapan mana

Ngeunaan Kilang kitu:


Leuwih sapuluh taun pangalaman dina manufaktur precision screw éléktronik, ngetok diri screws, rivets, otomatis lathe ngarobah bagian, pin gabungan, kacang, washers, screws non-standar, utamana profésional di OEM / ODM

alat-alat 1 Urang geus maju, teknologi tinggi na departemen R & D alus teuing

Sistim ketat kualitas-control 2 keur unggal proses produksi

3 Long-istilah forwarders angkutan barang mitra pikeun mastikeun barang kiriman ka sagala rupa nagara keur konsumén urang

4 jualan kami ampir 24hours sadia online, nyadiakeun layanan pangalusna sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral

FAQ


1) Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa Produsén?
A: Urang aya hiji ngaran pabrik Industri & Trade Company .Our nyaeta Dongguan Anma Hardware Co., LTD

2) Q: tipe Naon pakakas produksi anjeun gaduh? jeung bagian mana milik rentang produk utama anjeun?
A: Aya loba jenis béda pakakas manufaktur, utamana kaasup tiis mesin molding, otomatis lathe.We utamana ngahasilkeun precision screws éléktronik jeung produk lathe non-baku.

3) Q: Naha kuring kudu milih anjeun? Naon kaunggulan anjeun? Industri anjeun porsi?
A: Urang téh produsén profésional sarta boga produksi leuwih sapuluh taun tur pangalaman manajemén
dina widang fasteners pabrik .Our kiwari ogé ISO 9001 Certified.
urang mah ngan saukur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur, tapi ogé mangrupakeun supplier solusi fastener industri Anjeun.
Bisa nyadiakeun konsumén urang ku solusi alus di wewengkon design produksi, proses produksi,
bungkusan na sanggeus-diobral kapuasan service.Customer nyaeta ngungudag budi urang.

4) Q: sawah Industri Mana anu produk anjeun cocog dipaké di?
A: produk kami dipaké dina industri kayaning industri éléktronik jeung PC, ck
alat-alat mesin, Industri Beton, alat-alat outdoor, lambaran cabinets chassis logam, industri kimia sagara.

5) Q: Upami Abdi peryogi produk nu patali jeung cocog fasteners kami kayaning hex konci Allen (Allen rengkuh) pikeun hex stop kontak sirah cap screw, tiasa nyadiakeun ieu? Jenis naon produk dirojong tiasa nawiskeun keur urang?
A: Kami teu ukur nyadiakeun customer urang jeung fastener kami ngahasilkeun, tapi ogé bisa nyadiakeun kacangan pikeun screws, cinyusu, washers,
stamping bagian, parabot patali kayaning hex konci Allen (Allen rengkuh) pikeun hex stop kontak sirah cap screw, item nu sejen maneh merlukeun kami mésér.

Kami ahli masalah fastener Anjeun. PLS tangtangan kami mun anjeun nyanghareupan kasusah tina fastener.

Naha anjeun kedah milih HPF


1) Pangalaman Industrial na Equipment Advanced
Kami geus miboga leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik di fasteners,
sarta mibanda staf teknis leuwih profésional pikeun rarancang jeung kontrol kualitas. Aya 80 susunan produksi canggih
alat-alat na parabot kadali kualitas leuwih pikeun mastikeun 100% satisfation ti customer urang.

2) Rébuan Produk na Duapuluh rupa Beda Katalog
Simkuring gaduh dua puluh rupa béda tina katalog keur pilihan anjeun sarta rébuan produk keur rujukan anjeun. Urang ogé bisa
ngalakukeun salaku diperlukeun Anjeun. Anjeun tiasa tangtangan urang lamun bisa.

3) Service Good sarta Quality High
Bisa nyadiakeun sagala jinis sertipikat internasional kayaning sertipikat 9001 ISO, jsb Sadaya produk urang kudu lulus
opat Citatah. Firstly, inspeksi bahan preproduction; Bréh, inspeksi profésional ku QC; Thirdly,
salesman inspeksi kasual sarta pamariksaan pihak atawa customer inspeksi katilu. jualan urang nu ampir
24hours sadia online, nyadiakeun layanan pangalusna sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan),
Baku: DIN
Spésifikasi: bolts beuheung sirah Piala kuadrat
Teu karasa: HRC22 ~ 32 atanapi HV200
Treatment panas: Hardening OR euweuh hardening
Fungsi: Connection, Fastening
Sauntuyan aplikasi: Kabinet, lambaran logam, motor. hiasan wangunan jsb
Sampel: Sadia bébas dina 7days
Bulk waktos kalungguhan: 20` ~ 25days
uji réliabilitas: dimentions Mechanical


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!