Winrock

produsén alloy husus fasteners hastelloy c276 kacangan

imah » produk » kacangan » produsén alloy husus fasteners hastelloy c276 kacangan

No.108-Produsén alloy husus fasteners hastelloy C276 kacangan

Panjelasan Produk


Hastelloy C276 Bolts

Bisa dihasilkeun Pikeun gambar Palanggan
Amérika (ASME, ANSI) Standar
Ukuran Bulan M3 mun M64
Taya Tapers

Produk bisa dihasilkeun kana gambar customer atawa relevan Britania (BS), Amérika (ASME, ANSI), Éropa (DIN, uni) atanapi Standards Internasional (ISO).
Bulan ukuranana nu M3 mun M64 métrik na 3 / 16 "pikeun 2.1 / 2" Kaisar bisa disadiakeun. bentuk thread kaasup UNC, UNS, UNF, BSW, BSF, Whitworth, métrik, métrik Rupa.

Studbolts / Studs / Studding. Studbolts bisa disadiakeun di tebih cut na Studding dina bar tebih pinuh upto lila 4 méter. Din 975, Din 976, BS4882, BS4439, Din 938, ANSI / ASME B16.5. komponén machined husus, kawas bobbins atanapi crossbars.

Sagi genep kacangan / konci kacangan / Nyloc mété, Din 934, Din 439, Din 985, Din 980, BS3692, BS1769, BS1768, BS1083, ISO 4032.

Stop kontak Capscrews / stop kontak Countersunk Screws / stop kontak Setscrews. BS4168, BS2470, Din 912, ANSI / ASME B18.3, ISO 4762.

Hastelloy C-276 Pasipatan fisik


dénsitas
8.9 g / cm³
titik lebur
1325-1370 ℃

Sifat mékanis nu Hastelloy C-276 Galunggung m inimum dina suhu kamar


kaayaan Galunggung
Kakuatan regangan
Rm N / mm²
kakuatan ngahasilkeun
Sunda P0. 2N / mm²
Elongation
A 5%
C / C276
690
283
40

Ciri saperti dihandap


lalawanan korosi 1.Excellent mun paling média korosi di oksidasi jeung réduksi lingkungan.
2.Excellent nolak umuran, crevice korosi na stress korosi cracking kinerja.

Struktur Hastelloy C-276 Metalurgi
C276 mangrupakeun struktur kisi kubik raray-dipuseurkeun.

lalawanan Hastelloy C-276 korosi


C276 alloy jas keur rupa-rupa industri prosés kimiawi nu ngandung nu sedeng pangoksidasi na reductant. molybdenum tinggi na kandungan kromium nyieun bisa nolak korosi klorida, sarta tungsten nyieun lalawanan korosi better.C276 mangrupa salah sahiji bahan sababaraha nu bisa nolak korosi kalolobaan klorin, hypochlorite jeung klorin dioksida, alloy ieu mibanda daya tahan korosi nonjol ka luhur konsentrasi chlorate (beusi klorida jeung tambaga klorida).

médan Aplikasi Hastelloy C-276


C276 ieu loba dipaké dina kimia widang na petrifaction widang, kayaning unsur klorida organik jeung ngatalisan bahan system.This utamana jas keur lingkungan hawa tinggi, asam anorganik impure jeung asam organik (kayaning asam format jeung asam asétat), sea- lingkungan korosi cai.

médan aplikasi Hastelloy C-276 lianna


1. The digester na bleacher dina ngagunakeun bubur kertas jeung pembuatan makalah industri.
2.Absorption munara, ulang manaskeun sarta kipas di sistem FGD.
3. Parabot sarta bagian dina ngagunakeun lingkung gas haseum.
4. asam asétat na anhidrida generator réaksi
5. cooling asam sulfur
6.MDI
7.Manufacture sarta ngolah asam fosfat impure.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!