Winrock

produsén ss screws cap sirah stop kontak 304 316

imah » produk » Bolts » produsén ss screws cap sirah stop kontak 304 316

No.23-Produsén ss screws cap sirah stop kontak 304 316

Panjelasan Produk


bahan:

1. Steel steel: 303,304,316,321,347,316Ti, 317L, 310S, 410, jsb.
2.High Suhu alloy: A453 660, XM-19,254SMO, 1.4529,1.4539, SUS630,631
3. Hastelloy: C276 / 2.4819, C22 / 2.4602
4.Monel: Monel400 / 2.4360, Monel K500 / 2.4375
5.Incoloy: alloy825, alloy925, alloy800HT
6.Inconel: alloy625,alloy718,alloy600,alloy601
7.Titanium Galunggung: titanium Gr2, Gr5, Gr7, Gr12
8.ASTM A193: Gr B8,B8M,B8T,B8C,B8S,B8MLCuN
9.ASTM A194: GR 8, 8M, 8T, 8C, 8S, 8MLCuN
Tamansari pagawean:Zn-plated, Ni-plated, Tin-plated, Chrome plated, Passivated, Sandblast na

Anodize, kromat, Polandia, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, HDG, jsb.

standar:ISO, GB, DIN, JIS, ANSI, BSW atanapi non baku
pamakéan:fuiniture, ranjang pigura, produk kai, mesin éléktronik, jeung sajabana
kaunggulan urang:1.Fast waktos kalungguhan;

2.Small MOQ sadia pikeun urutan sidang mariksa kualitas nu;

3.Non-baku / standar / OEM / ODM / ngaropéa layanan nu disadiakeun;

4.Certificate: ISO9001: 2008, ROHS, SGS;
5.High precision;

jasa 6.Good;

7.After-jualan jasa;

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC HPF
Jumlah modél: TLS-07
Baku: ASME, ANSI, DIN, ISO, BS
Warna: biru jeung pérak
MOQ: 500pcs
bahan: Produsén ss screws cap sirah stop kontak 304 316
Aplikasi: Produsén ss 304 316 sirah stop kontak screws cap
Ngaran produk: Produsén ss 304 316 sirah stop kontak screws cap
Ukuran: M6
Pakét: kantong plastik jeung kertas karton atawa dumasar kana pamundut konsumén
Baku atanapi Nonstandard: Standarrd
Sertipikat: ISO9001: 2008
washer: datar / musim semi


, , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!