Winrock

monel k500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » monel k500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

Monel K500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

spésifikasi


1.copper nickle alloy
2. Monel400 atanapi Monelk500
3. screw sirah countersunk, stop kontak cap sirah screw

MonelK500 stop kontak sirah cap screw Allen baud uns n05500

Range produk:
Baud, nut, washer, rod thread, buleud bar, rivets na fasteners sejen tur baku, non baku produk stainless steel.
Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb

bahan:
stainless steel husus: 316L, 317L. 904L, 1.4529, 724L, PH17-4. , 310S, 309S. 254SMO, 316Ti
Inconel: Inconel600, Inconel718, Inconel625, Incoloy825, Inconel601
Hastelloy: HastelloyC276, Hastelloy C4, Hastelloy B2, Hastelloy B3, Hastelloy C22
alloy lianna: Alloy20, Alloy59,
Duplex stainless steel: 1.4462, SAF2205, SAF2507, S32760
Nickle alloy tambaga: Monel 400, Monelk500

Dina barang stock:
310S Hex kacangan M6 - M20
AL6XN nut hex M6
904L Hex kacangan M6 mun M20,
SAF2205 Hex kacangan M6 mun M20
Hastelloy hex kacangan M10
Hastelloy hex kacangan M16
Hastelloy spring washer M16

Ukuran métrik: M6 mun M100
Ukuran inci: 1 / 4 "pikeun 2 1 / 2
Nut: M3-M64 (héksagonal, flange)
Threaded Rod: 4-3000mm (sadayana thread, ganda tungtung thread)

Packing: bisi triplek atawa kotak kai
Pamayaran: L / CT / T

Nagara diékspor: Jerman, Inggris, Asia Kidul, Chili, Kanada, Pakistan, Koréa Kidul, pasar domestik jeung sajabana

Naon karakteristik Monel K500?

lalawanan korosi dina rentang éksténsif ngeunaan laut jeung kimia lingkungan. Ti cai murni pikeun non-pangoksidasi asam mineral, uyah jeung alkalis.
lalawanan Alus mun cai laut laju tinggi
Tahan ka lingkungan haseum-gas
Sifat mékanis nu Alus tina hawa sub-enol nepi ka ngeunaan 480C
alloy non-magnét

Komposisi kimia,%

Ni
Cu
Al
Ti
C
Mn
Fe
S
Si
63.0-70.0
sesa
2.30-3.15
.35-.85
.25 max
1.5 max
2.0 max
.01 max
.50 max

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: DIN912, DIN7991
Baku: DIN
bahan di stock: 904L, C276, 2205, Monel400
304, 304L, 310S: 321,
Thread: thread pinuh, thread parsial
Ngaran bahan: alloy tambaga nikel Monel400, Monel K500


, , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!