Winrock

monelk-500 en2.4375 nut stainless steel baud na washer monel400 en2.4360

imah » Screws Fastener » monelk-500 en2.4375 nut stainless steel baud na washer monel400 en2.4360

No.46-Panon screw baud sareng nut stainless steel

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: nut baud DIN931 / DIN933 na washer
Baku: DIN
Bahan: steel Steel monelK-500. monel400
Jenis: nut baud na washer
Kelas: 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 jsb
Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
panjangna: 10 - 500 mm
Warna: Silvery
Finish: Bersih
Ngaran produk: nut baud monelK-500 en2.4375 na washer monel400 en2.4360

Monel K500 mangrupakeun alloy nikel-tambaga présipitasi-hardenable nu ngagabungkeun ciri lalawanan korosi unggulan
tina Monel 400 jeung kaunggulan nambahan kakuatan gede tur karasa. Ieu sifat amplified, kakuatan jeung karasa,
ditangtukeun ku nambahkeun aluminium sarta titanium kana basa nikel-tambaga jeung ku ngolah termal dipaké pikeun pangaruh présipitasi,
ilaharna disebut umur hardening atanapi sepuh. Lamun dina kaayaan umur-hardened, Monel K-500 boga kacenderungan gede
nuju stress-korosi cracking sababaraha lingkungan ti Monel 400. Galunggung K-500 boga kira tilu kali
kakuatan ngahasilkeun sarta ganda kakuatan tensile lamun dibandingkeun kalayan alloy 400. Tambih Deui, eta bisa salajengna strengthened
ku tiis digawé saméméh présipitasi hardening. Kakuatan ieu alloy baja nikel dijaga mun 1200 ° F
tapi tetep pangleuleusna ti antara tur tangguh handap ka hawa tina 400 ː F. rentang lebur nyaeta 2400-2460 ː F.

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

1 Urang husus di manufaktur lathe otomatis tur CNC bagian machining, anu precision tinggi manufaktur hardware éléktronik CNC pikeun 20 taun,
2 Urang bisa ngolah CNC machining, CNC panggilingan na péngkolan, laser motong, pangeboran, grinding, bending, stamping, patri, Sandblast, Polandia, anodize warna, séng-plated, palapis nickle-plated.power jeung saterusna.
3 Urang nawiskeun OEM na ODM produksi ku gambar anjeun jeung sampel. bagian urang anu loba dipaké dina otomatis, Electronic Komunikasi, Téknik Mesin sarta aréa alat.
4 Tawarkeun sampel bebas pikeun konfirmasi anjeun méméh produksi masal.
5 The kalungguhan waktos pangalusna keur anjeun, dawam mingpin waktu téh ti 10 mun 20working poé, Mun urgent urang bisa nyieun nurutkeun pamundut anjeun pikeun ngagancangkeun.
6 MOQ bisa jadi tina 1-1000pcs, gumantung kana pamundut anjeun.
7 cara pamayaran bisa jadi T / T, PayPal .cash, éta gumantung kana genah Anjeun.
8 Aya kerjasama jangka panjang jeung parusahaan pengiriman barang, ngabandingkeun sarta nawiskeun métode cara pengiriman barang pangalusna pikeun ngahemat ongkos anjeun, nu kapal barang gancang jeung éfisién nepi ka panto anjeun.

Kauntungannana parusahaan:

FAQ:
Q: Mana jalan mayar disadiakeun?
A: T / T, PayPal, Cash.
Q: Dupi anjeun ulah ngaropéa rarancang jeung ukuranana?
A: Pasti. Urang husus di ODM & OEM. Mangga nyadiakeun gambar atawa sampel
Q: Dupi abdi gaduh sababaraha sampel?
A: Sumuhun, sampel anu avaiable. Contact us ayeuna, mangga.
Q: Sabaraha lami nya produksi waktos kalungguhan anjeun?
A: Barang bakal rengse dina 20-30 poé sanggeus sampel dikonfirmasi. Mun urgent urang bisa nyieun nurutkeun pamundut anjeun pikeun ngagancangkeun.
Q: Naon Anjeun MOQ?
A: MOQ kami téh 1-1000 PCS.
Q: Kumaha sanggeus layanan jualan anjeun?
A: Anjeun tiasa ngahontal jualan urang kapan. Simkuring do utmost pikeun ngajawab masalah. Samentara éta, komentar anjeun sarta eupan balik téh penting pikeun kami;
Q: Dupi éta mungkin uninga kumaha produk abdi bade di tanpa ngadatangan parusahaan anjeun?
A: Kami baris nawarkeun jadwal produksi rinci jeung ngirim Anjeun gambar digital nu nunjukkeun kamajuan machining jeung produk.
Q: Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitas nu?
A: Urang boga departemén QC (IPQC ngadalikeun kualitas ti begining produksi jeung prestasi barang.
Q: Naon rupa gawé rentang machining tina mesin anjeun sarta kasabaran?
A: Biasana Mesin urang digawé rentang machining ti 1-55MM, kasabaran teh bisa nohonan ± 0.01MM.
Q Naon rupa bahan bisa Anjeun machining.
A: Biasana machining bahan tina steel baja, baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Galunggung Aluminium, Galunggung baja, POM, nilon jeung saterusna.
Q Naon perlakuan beungeut anjeun?
A: Urang bisa nawiskeun séng plating (séng konéng, séng bodas, hideung séng plating) plating nikel, plating Chrome, plating pérak, emas plating .black oksida, anodizing (sakabeh jenis kelir) ....

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!