Winrock

gagasan produk 2017 anyar ngaropéa kakuatan tinggi bolts kacangan fasteners

imah » produk » adat Fastener » gagasan produk 2017 anyar ngaropéa kakuatan tinggi bolts kacangan fasteners

gagasan produk 2017 Anyar ngaropéa kakuatan tinggi bolts kacangan fasteners

Panjelasan Produk


baku AS, ukuranana baud 3 / 8 ", 1 / 2", 7 / 16 ", 5 / 8, panjangna ti 5 / 8" pikeun 2 "suplai biasa

1. Pinuh threaded atawa sawaréh threaded hex baud
1. Baku: ASMEI B18.2.1 / A307
2. Runtuyan inci bolts hex
Size- D: M4 mun M48, L: 10 mun 1000mm
Inci-D: 3 / 8 "pikeun 2 inci, L: 1 / 2 mun 5 inci
Pikeun spésifikasi leuwih standar mangga parios dina hexbolts. CN
3. Material- Karbon Steel
4. Surface- Userboxtop, hideung, séng, dipper panas, Chrome, kuningan
5. Brand Kilang kitu atanapi OEM

2. Data umum pikeun ASME B18.2.1-2010 baku Bolts, Screws,

2.1 Huluna
2.1.1 Top of Kepala. Luhureun sirah bakal jadi formulir lengkep sareng chamfered, kalawan diaméter bunderan chamfer sarua jeung lebar maksimum sakuliah rumah susun, dina kuadrat atanapi sirah hex produk na dimensi "B" ditémbongkeun di Table 11 pikeun screws sirah lobed ku kasabaran of -15 %.

2.1.2 Width sakuliah rumah susun. Lebar sakuliah rumah susun tina sirah bakal jadi jarak sakabéh diukur jejeg sumbu sahiji produk antara dua sisi sabalikna sirah luyu jeung catetan dina tabel dimensi masing-masing.

2.1.3 Kepala Jangkungna. Jangkungna sirah bakal jadi ti sakabéh jarak diukur sajajar jeung sumbu sahiji produk ti luhureun sirah kana beungeut bearing sarta wajib kaasup ketebalan raray thewasher mana disadiakeun.

2.1.4 Posisi tina Kepala. The runout sahiji rumah susun atanapi lobus sirah bakal jadi euweuh gede ti 6% tina
lebar maksimum sakuliah rumah susun atanapi lobus. Keur kaperluan rujukan, evaluasi bakal dijieun ku nunjukkeun dina rumah susun atanapi permukaan luar lobus bari nyekel awak hiji diaméterna baud tina handapeun sirah jeung puteran bagéan éta.

2.2 baud atanapi screw Panjang
The baud atanapi screw panjangna bakal jadi jarak diukur sajajar jeung sumbu sahiji produk ti beungeut bearing sirah kana tungtung ekstrim tina baud atawa screw, kaasup titik lamun produk kasebut nunjuk.

Diaméterna 2.3 Awak
Diaméter awakna minimum / wates maksimum nu didefinisikeun dina unggal tabel lumaku masing-masing.
Iwal mun disebutkeun dieusian ku purchaser, nu gaya awakna disadiakeun bakal jadi pinuh-ukuran awak.
Catetan:
(1) Ngan bolts na screws lag anu diijinkeun pikeun mibanda seams paeh dina awakna nu ngaleuwihan diaméter awak. Paeh seams dina awak sarta sagala gaya séjénna screws nu ngaleuwihan diaméter awak
teu diijinkeun.
(2) Pikeun clearance disarankeun tina ukuran liang pikeun bolts na screws seueur, tingal ASME B18.2.8.

2.4 nunjuk
Iwal mun disebutkeun dieusian, bolts teu perlu kapanggih adzab. Produk ditunjuk minangka screws, iwal screws lag, diwajibkeun boga titik chamfered. Sudut chamfer bisa rupa-rupa gumantung kana proses manufaktur. Nalika dieusian, sudut chamfer kudu dianggap hiji diménsi rujukan wungkul. Ayana titik hiji nyaéta pikeun ngurangan kamungkinan ruksakna
ngarah threads jeung ngamajukeun assembleability ku liang disadap atawa nut. fitur titik henteu diartikeun dina standar produk dibikeun aya di kawijaksanaan produsén.

FAQ


Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

A: Urang aya pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang anu di stock atanapi éta 15-20 poé lamun barang henteu di stock, mangka numutkeun kuantitas ..

Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?

A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang.

Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?

A: pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacanna. Mayar> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shippment.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Baku: ISO
Ngaran produk: gagasan produk 2017 Anyar ngaropéa kakuatan tinggi kacangan bolts fasteners
Bahan: Beusi
Produk: baud
Finish: Hot dip galvanized jsb
Service: OEM ODM
Warna: Silvery, timer warna
Karajinan: serelek ngajalin baja-queeched


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!