Winrock

alloy 600 nikel en 2.4816 baud roda studs din931chinese supplier

imah » Screws Fastener » alloy 600 nikel en 2.4816 baud roda studs din931chinese supplier

alloy nikel 600 en 2.4816 baud roda studs DIN931chinese supplier

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar, studs baud roda
Aplikasi: Industri Kimia
Kelas: nikel Base Galunggung
Ni (Min): 72%
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 550
Elongation (≥%): 30%
Jumlah modél: Inconel 600
Brand Nami: HPF
Bahan: nikel Base Galunggung 600 en 2.4816
Finish: Bersih
Ukuran: M6 - M64. 1 / 4 "- 3"
Warna: Silvery
Ngaran produk: Galunggung baja 600 en 2.4816 studs baud roda

alloy nikel 600 en 2.4816 baud roda studs DIN931chinese supplier

INCONEL® Galunggung 600

UNS Jumlah N06600

DIN 2.4816

Ngaran umum lianna: Galunggung 600

Komposisi kimia,%

Ni + CoCrFeCMnSSiCu
72.0 mnt14.0-17.06.0-10.0.15 max1.00 max.015 max.50 max.50 max

1.Material jaminan kualitas. Sakabéh produk boga sertipikat kualitas.

2.Size sarta tipe:
Baud: M6-M64 thread pinuh atawa satengah thread
Nut: M6-M64
Threaded Rod: 4-3000mm
washers polos: M3-M64
Sarta bolts hex beurat jeung kacang jeung sakabeh ukuran.

3. Perlakuan: tiis forging.hot forging. wiredrawing. motong logam.

pilihan 4.Materials: steel Steel 304.304L.321.347.316.316L.724L.725LN.317.317L.309.309S.310.310S.

904L.254SMO.1.4529.AL6XN. 2205.2506.2507.Zeron100. C276.C22.C4.B2.

GH3128/3030/3044.GH4145/4146/4169. A286. Monel400.K-500.Inconel 600/625.

Incoloy800 / 800H / 800HT. Incoloy825. Inconel jsb

5.Standards: DIN. GB. JIS. AISI / ASTM / ANSI / AMSE jeung BS en. jeung sajabana

6.Packing: Cartons lajeng Usuk, atawa kotak kai, atawa ku syarat klien '.

Nagara 7.Exported: North America.South America.Eastern Europe.Southeast Asia.

Afrika. Oséania. Pertengahan Wétan. Asia Wétan. Western dunya Europe.all.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!