Winrock

nikel alloy c22 en 2.4602 sadayana threaded stud baud nus hastelloy c 276

imah » Screws Fastener » nikel alloy c22 en 2.4602 sadayana threaded stud baud nus hastelloy c 276

No.24-Galunggung 660 Hex Bolts, Fasteners

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar, sadaya thread stud baud
Aplikasi: Kimia Industri, Industri
Kelas: nikel Base Galunggung, 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Ni (Min): Balance
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 690
Elongation (≥%): 45%
Jumlah modél: Hastelloy C22
Brand Nami: HDF
Bahan: nikel alloy C22
Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Panjangna: 10 - 500mm
Warna: Silvery
Packing: Cartons + kantong plastik
Keyword: nikel alloy C22 stud baud nus
Ngaran produk: nikel alloy C22 en 2.4602 sadayana threaded stud baud nus hastelloy c 276

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600, Inconel601,

Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

servies kami
Balanja
waktos pangiriman gumantung kana tujuan jeung pabrik lianna nu bisa nepi ka 7 workdays.
Sanggeus kami ngilikan barang, urang bakal surélék Anjeun inpo pengiriman barang, kitu ogé angka tracking.
Barang bakal dikirim ku cara paling lumrah pikeun pangiriman.

Jaminan na Sarat jeung Kaayaan Balik deui
1. Kabéh barang urang nu disadiakeun tilu jaminan bulan pikeun pangropéa gratis.
2. Mangga wartosan kami mimitina lamun gaduh dissent sagala item kami anjeun nampi, urang bakal
ngabejaan Anjeun dina prosés pasti tina mulang.
3. Mun aya wae masalah jeung produk Anjeun meuli, urang gé nyieun hiji bursa atawa
ngabalikeun duit mayar produk (waragad pengiriman barang & penanganan teu kaasup) dina 90 poé sanggeus
mastikeun resi barang.
4. Item teu refundable atawa robah-robah sanggeus 90 poé pameseran.

, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!