Winrock

alloy nikel inconel 718-uns n07718-en2.4668 flange baud screw fastener

imah » Screws Fastener » alloy nikel inconel 718-uns n07718-en2.4668 flange baud screw fastener

alloy nikel Inconel 718-uns n07718-EN2.4668 Flange baud screw fastener

INCONEL718


ASTM B637, B 670, B 906
UNS Jumlah N07718
NACE Bapak-01-75

Ngaran umum lianna: Galunggung 718, Haynes® 718, Nicrofer® 5219, Allvac® 718, Altemp® 718

Inconel 718 mangrupakeun alloy nikel-kromium-molybdenum dirancang nolak rupa-rupa lingkungan parah corrosive, umuran jeung crevice korosi. alloy baja nikel Ieu oge mintonkeun exceptionally ngahasilkeun tinggi, tensile, sarta sipat ngabdi-beubeulahan dina suhu luhur. alloy nikel ieu dipaké ti hawa cryogenic nepi ka layanan istilah lila di 1200 ː F. Salah sahiji fitur distinguishing komposisi Inconel 718 urang téh ditambah niobium pikeun diturutan hardening umur nu ngidinan annealing na las tanpa hardening spontan dina mangsa panas tur cooling. Ditambah niobium tindakan jeung molybdenum ka stiffen matrix alloy urang sarta méré kakuatan tinggi tanpa perlakuan panas strengthening. alloy nikel-kromium populér séjén anu umur hardened ngaliwatan ditambah aluminium sarta titanium. alloy baja nikel Ieu gampang fabricated tur bisa jadi dilas di boh kaayaan hardened nu annealed atanapi présipitasi (umur). superalloy ieu dipaké dina rupa-rupa industri kayaning aerospace, pamrosésan kimia, rékayasa laut, alat-alat polusi-kontrol, sarta réaktor nuklir.

Dina naon bentuk mangrupa Inconel 718 Sadia dina Mega Mex?

lambaran
piring
bar
Kabel

Naon karakteristik Inconel 718?

Sifat mékanis nu alus - tensile, kacapean sarta ngabdi-beubeulahan
Ngahasilkeun kakuatan tensile, ngabdi, sarta beubeulahan sipat kakuatan anu exceedingly tinggi
Kacida tahan ka klorida jeung stress sulfida korosi cracking
Tahan ka korosi cai jeung klorida ion cracking stress korosi
suhu luhur tahan
Umur-hardenable kalawan sipat unik tina respon sepuh slow nu idin pemanasan sarta cooling salila annealing tanpa bahaya cracking.
Alus las ciri, tahan ka postweld umur cracking

Komposisi kimia,%

Ni Fe Cr Cu Mo NB C Bungbulang
50.00-55.00 sésana 17.00-21.00 .30 max 2.80-3.30 4.75-5.50 .08 max .35 max
PS Si Ti Al Co B
.015 max .015 max .35 max .65-1.15 .20-.80 1.00 max .006 max

Dina aplikasi naon ieu Inconel 718 dipaké?

processing kimiawi
Aerospace
rokét bahan bakar komponen motor cair
alat-alat polusi-control
réaktor nuklir
tanghi gudang Cryogenic
Valves, fasteners, cinyusu, mandrels, hangers tubing
Ogé sirah parantosan peralatan sarta niup kaluar preventers (BOP urang)
bagian mesin turbin Gas

ASTM Spesifikasi

Lambaran / Lempeng Bar Kawat
B670 B637 -

Pasipatan mékanis
Sipat suhu kamar has, 1800 ° F kaayaan annealed

Pamungkas Tensile Kakuatan, psi .2% ngahasilkeun Kakuatan psi Elongation% teu karasa Rockwell B
135,000 70,000 45 100

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!