Winrock

alloy nikel inconel601 / 2.4851 trapezoidal rod threaded barang anyar

imah » Screws Fastener » alloy nikel inconel601 / 2.4851 trapezoidal rod threaded barang anyar

Nikel alloy incoloy 800,825, 925 pinuh thread rod

Rincian gancang


Tempat Asal: Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar, trapezoidal threaded rod
Kelas: NiCr Galunggung 601
Ni (Min): 58%
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 650
Elongation (≥%): 30%
Brand Nami: HPF
Bahan: Galunggung Steel 601 en2.4851
Warna: Silvery
Finish: nikel
Ukuran: D: M6 - M64 L: 10-5000
Ngaran produk: nikel alloy Inconel601 / 2.4851 trapezoidal threaded rod barang anyar

alloy nikel Inconel601 / 2.4851 trapezoidal rod threaded barang anyar

INCONEL® Galunggung 601

UNS Jumlah N06601

DIN 2.4851

Ngaran umum lianna: Galunggung 601

Komposisi kimia,%

Ni

Cr

Al

C

Mn

Si

Fe

61.5

22.5

1.4

.05

.3

.2

14

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logo HPF, QFC, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!