Winrock

nikel alloy monel400 baja harga per kg kacang baud stud screw fastener en2.4360

imah » Screws Fastener » nikel alloy monel400 baja harga per kg kacang baud stud screw fastener en2.4360

No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

Rincian gancang

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jenis: nikel Bar
Aplikasi: Industri, Samudra jeung ngolah kimiawi alat
Kelas: nikel Base Galunggung
Ni (Min): 63%
Bubuk Atawa Henteu: Teu bubuk
Kakuatan pamungkas (≥ MPa): 485
Elongation (≥%): 35%
Jumlah modél: monel400
Brand Nami: HDF
Bahan: nikel alloy monel400 EN2.4360
Baku: DIN ANSI ASME JIS ISO
tipe sirah: Stud sirah
Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Warna: Silvery
Packing: bisi lapis
Ngaran produk: monel400 baja harga per kg stud kacangan baud screw fastener EN2.4360

No bahan2.4360
simbol en (pondok)NiCu30Fe
UNSN 04400
AFNORNu 30
BSNA 13
logam campuranalloy 400
labél didaptarkeun karya urangMonel® alloy 400, Nicorros®
StandardsVdTÜV 263

gambaran
The kimia stabil sarta-suhu luhur tahan nikel jeung tambaga alloy 2.4360 (alloy 400)
dipaké dina industri kimia.
rentang produk urang dina 2.4360 (alloy 400) mangrupakeun bolts na mété, washers na rod threaded jsb

1.Size sarta tipe:
Baud: M6-M64
Nut: M6-M64
Threaded Rod: 4-2000mm
washer: M3-M33
bolts hex beurat jeung kacang jeung sakabeh ukuran oge aya.
pilihan 2.Materials: steel Steel C276, 904L, 304, 304L, 310S, 316, 316L, 321, 317L, 2507, 2205, 254SMO, AL6XN, 1.4501,1.4529.Monel400, Inconel625.
Super duplex stainless steel F55, F51, F53 HastelloyB & C, Inconel, Incoloy jsb
3. Perlakuan: forging tiis / forging panas
4.Standards: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, jsb
5.Packing: bisi triplek atawa kotak kai
Nagara 6.Exported: United States, Germany, Arab Saudi, Koréa Kidul, jsb

Kami éksportir domestik sarta produsén leyuran duly annealed nikel Galunggung Monel400 Steel Harga Per Kg Stud baud kacangan screw Fastener EN2.4360. Urang nyadiakeun ieu dina variétas sarta ukuran tina diaméterna béda. Kami geus kaala technicians ngalaman mendesain bolts ieu migunakeun mékanisme husus na hi-tech. Ieu téh kacida ngaapresiasi pikeun durability maranéhanana, konsistensi jeung pas rata.

QA / QC Perkenalan:
Sakabéh pesenan urang bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos.
Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan
2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep
pangiriman 3.Before, wartoskeun inspeksi lengkep produk rengse baris hadir.
4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.
pangiriman 5.Before, urang baris nyadiakeun sertipikat test ngagiling kami bareng jeung laporan inspeksi.
sipat mékanis 6.Our salawasna nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, karasa, lamun perlu deui, ngan hayu urang nyaho sateuacanna.

Pakét & Pangiriman:
Bungkusan & pengiriman barang

Kauntungan urang:
10 taun pangalaman dina fateners alloy husus
Kalawan leuwih 10 taun pangalaman specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.
Bisa fokus, janten profésional
HDF percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, HDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.
manajemén dewasa
HDF geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.

FAQ:
1. Anjeun produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén fasteners profésional kalayan pangalaman euyeub. Sarta guna ngalakukeun bisnis kalawan perusahaan ogé, urang ngadegkeun cabang pikeun muka huma dagang asing.
2. Ulah anjeun nawiskeun sampel bebas?
Bisa nyadiakeun sampel bebas jeung anjeun kedah mayar angkutan barang nu. Saatos Anjeun nempatkeun hiji urutan, maka kami bakal méré deui angkutan barang nu.
3. Dupi anjeun nampi design urang dina produk atawa buleud?
Sumuhun. Simkuring nampi design ngaropéa sarta kami boga tim design profésional anu bisa ngarancang produk dumasar kana sarat Anjeun.
4.How lila waktos pangiriman anjeun?
Umumna 7-10 poé lamun barang anu di stock atanapi dinten 15-30 moal di stock. Dina kecap, dumasar kana kuantitas urutan.

, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!